2017. május 30., kedd

Mauer zárbetét ár

Ezért most minden MAUER zárbetétre év garanciát vállalunk! Bármennyire biztonságos egy zárbetét , nem ér semmit, ha maga az ajtó gyenge, hiszen a betörő mindig a leggyengébb pontot támadja először és lehet, hogy ez nem a zárbetét , hanem például az ajtópánt. MAUER biztonsági zárak, melyek ár-érték arányban is remekül teljesítenek. Kínálatunkban a komoly biztonsági zárak mellett kiegészítő zárakat, portálzárakat és lemezszekrényzárakat is talál. Az Elite zárbetét család megtervezésekor a MAUER gyár mérnökei pont ezeket a szempontokat részesítették előnyben.


A legkorszerűbb gyártástechnológiával készült NWzárbetét a MAUER csúcskategóriás modellje, egyedülálló műszaki megoldásokkal. Nézze meg kínálatunkat! A RedLine Elite zárbetét különleges konstrukciójának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb MAUER termékünk! Részletes és pontos tájékoztatást Árlista menüpontunkban találhat. Mauer zárbetét – Kulcskirály!


A hivatalos jelöléseknél mindig a rövidebbik érték szerepel elöl, és csak ezután következik a hosszabbik. Az otthoni szórakozás. Nevezhető még cilinderbetétnek vagy hevederzárbetétnek is.


A zárbetét , az ajtó azon része, ami a kulcsot befogadja. A laikusok könnyen összekeverhetik a zárral vagy zártesttel, azonban a kettő teljesen különbözik egymástól. A zár vagy zártest végzi az ajtó nyitását és zárását végzik a kilincs által, míg a zárbetét végzi magát a zárást.


A Zárdepo webáruházban feltűnteteet árak minden esetben brutto árak, tartalmazzák a ÁFÁ-t. A weboldalon szereplő minden képi és szöveges információt szerzői jog vé a Zárdepo Kft. Az árváltozás jogát fenntartjuk. Aki jobban kedveli a klasszikus kulcsos verziót, annak is hatalmas választék áll rendelkezésre, méghozzá nagyszerű ár – érték arányban. Talán mondanunk sem kell, hogy sem zár, sem zárbetét esetében nem a legjobb ötlet a legolcsóbb változatot választani vagy ha igen, akkor ne várjunk tőle csodát biztonság tekintetében.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Tapasztalat, raktárkészlet, szolgáltatások. Zárbetétek, zárak , lakatok. A piros nyíl a képen a zárbetét rögzítő csavarjára mutat.


Fogjon meg egy csavarhúzót és hajtsa ki a rögzítő csavart. Azt a különbséget amely a beszerzési ár és az értékesítési ár között van az Önök által kihívott szakember teszi zsebre. Kulcsaikat kizárólag csak ők tudják másolni állítják de az Aliexpressen vagy Made in China oldalon bármelyikőnk rendelhet termékeket.


Igyekszünk nyereségesen dolgozni. Mégis, ha megnéz más céget, láthatja, hogy az „ ár -minőség arányt” figyelembe véve: olcsóbbak vagyunk. Ennek fő oka, hogy cégen belül végezzük el a munkát és nem adjuk tovább jutalékért cserébe, mint azt a legtöbb budapesti cég csinálja. Az A oldal minden esetben a rövidebb oldalt jelöli, de természetesen minden zárbetét megfordítva is beszerelhető, tehát mindegy, hogy az A vagy B oldal az ajtó melyik oldalára kerül. E45N zárbetét kulccsal (1) E45N zárbetét kulccsal (0) E45N zárbetét kulccsal (0) E50N zárbetét kulcssal (0) E45N zárbetét ku.


Az elektromos zárbetét működtetéséhez nincs szükség kulcsra, egy garázskapohoz hasonlóan távirányítóval nyithatjuk vagy zárhatjuk, vagy egy falra szerelhető vezérlőpanelen beüthető számkombinációval lehet működtetni. Figyelmébe ajánljuk ABUS legújabb fejlesztésű HomeTech Pro rendszert, melynek legnagyobb előnye. Mesterkulcs rendszer. Kulcsmásolás kedvező áron, akár helyben megvárható.


Minden általunk másolt kulcsra garanciát vállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések