2017. május 3., szerda

Beltéri ajtó beállítása

A kiindulási pont mindig az a helyiség, ahová az ajtó nyílik. Tehát, ha egy becsukott ajtó előtt áll, és az ajtópántok a bal oldalon láthatók, akkor egy, a DIN szerinti balos beltéri ajtóról van szó – fordítva pedig a DIN szerinti jobbos ajtóról. Ideális esetben az ajtó mindig a szoba legközelebbi sarka felé nyílik.


Ajtó beállítás Pécsett! Garancia időn túli beállítások, ajtó karbantartási munkák elvégzése Pécsett.

Szigetelő gumi cseréje, zárszerkezet beállítása illetve cseréje. A bejárati ajtó beépítésének soron következő lépése a beltéri ajtó finom beállítása. Néhány alkalommal kinyitjuk, majd bezárjuk az ajtót, fokozottan figyelve arra, hogy nem-e akadozik, vagy szorul meg az ajtó.


Amennyiben szükséges, a tokon található imbusz kulcs segítségével elvégezzük a finom beállításokat a. Iratkozz fel a csatornánkra‼️ Miért érdemes az Euroker Kft-t választani? A második mozzanat az ajtó helyes beállítása , függőben és vízmértékben, illetve – ha olyan fajta – a méretre vágása. Ezt követően rögzítenünk kell az egész szerkezetet, legtöbbször egy fel-le húzogatós kis felszerelhető retesz segítségével.


Ennek köszönhetően áll majd stabilan az ajtó , ráadásul abban.

SÍKÜVEGES beltéri ajtó modellek – CPL, festett , furnér felülettel is! A síkfelületű, tömör ajtólapon utólag kivágásokat. Bejárati és beltéri ajtók javítása és a munkafolyamatok. A beltéri ajtó kiválasztása nem egyszerű feladat, hisz sok szempontot kell szem előtt tartanod.


Ahogy az ajtó igénybevételére, ugyanúgy a biztonságra (értsd: a nagy üvegfelület veszélyes lehet kisgyermek mellett, ám cégünk erre is kínál megoldást), s persze nem utolsó sorban a beltéri ajtó környezethez való. Beltéri ajtó kérdés-válasz rovat, itt olyan tipikus kérdéseket elemzünk, mint pl. A BAUHAUS szakáruházak és webshop kínálatából, ezen követelményeknek megfelelve, fenyő- és nyomott mintás beltéri ajtókat, dekor- és CPL beltéri ajtókat, üvegajtókat, toló-, harmonika-, bejárati, technikai és erkélyajtókat, emellett különféle ablakokat, garázsajtókat, valamint ajtó - és ablak-kiegészítőket.


Műanyag ajtó , ablak beállítása lépésről lépésre. Ha meggyőződtünk arról, hogy az olajozás nem segített, a szigetelő gumik is rendben ellátják funkciójukat, akkor valóban szükséges a műanyag ajtó , ablak beállítása. A műanyag ajtó , ablak beállításához szükségünk lesz a megfelelő méretű imbusz kulcsokra. Az esetek egy részében elegendő az ajtólapot megfelelően beállítani. Itt is a leggyakrabban végzett munka az illesztés, pászítás, hogy az ajtó ne szoruljon, rúgjon, ne álljon el a toktól és a zárak könnyedén, biztonságosan működjenek kulccsal és kilinccsel is.


Ehhez akasszuk le az ajtót, és a tartópántot fél vagy egész fordulatnyit tekerjük be, vagy ki. Festett beltéri ajtó : Ez a típus mind közül az egyik legkedveltebb. A festett beltéri ajtó eleget tesz a mindenkori elvárásoknak és igényeknek, és mindig tetszetős, dekoratív. Nem mehetünk el szó nélkül a kiváló minőség és a kedvező ár mellett sem.


Ha az utólag beépíthető ajtókhoz küszöböt is rendeltek, a küszöbök lerakása a beltéri ajtó beállítása után történik.

A küszöböt az utólag beépíthető ajtó tokszárak közé szabva szilikonnal rögzítsük. Karbantartási és ajtó tisztítási útmutató: Beltéri ajtóink lakkozott, furnérozott felületűek. Nem minden márkájú harmonikaajtóra szerelhető fel zár, ami miatt ezek nem javasoltak fürdőszoba vagy WC esetében sem. A Vivaldi harmonikaajtók bármilyen olyan beltéri ajtóként is használható, ahol a ajtó zárhatósága is fontos, mert mindegyik típus zárhatósága megoldható.


Zárási megoldások az eltérő igényekhez. Weboldalunkon Magyarország legnagyobb beltéri ajtó választékát találja! A CPL felületű beltéri ajtó karbantartást nem igényel, teljes mértékben gondozásmentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések