2016. február 19., péntek

Tüzép szombathely söptei út

Kattintson az “Díjmentes Ajánlat Kérés” menüpontra, töltse ki rövid űrlapunkat! Rövidesen felvesszük Önnel a kapcsolatot! Kereskedésünk eltér a hagyományos „ TÜZÉP ”-től, az alap építőanyagok forgalmazásán felül, bemutatótermünkben a megrendelésekre készülő termékeket is be szeretnénk mutatni. A vevők igénye szerint bővítjük a termékpalettát. Kollegáink folyamatosan szakképzéseken vesznek részt, hogy az érdeklődők minden.


Ingatlan keresési feltételek.

A Kft tulajdonában van a szombathelyi Uzsoki utca 2. Szerelvény- és Fürdőszobacentrum is. Főbb termékeink: Zárt-szerelvények, szögacélok, T-acélok, laposacél, I-és U-szelvények, csövek vízre-gázra, fekete és horganyzottak, finom,durva. Az esetleges beadványt az illetékes hatóságnak címezve kell előterjeszteni. Vezér utca, Bácsborsó Bács-Kiskun (H). Vastüzép , Mindszent, Vasút u. A másik út , az aktív napenergia hasznosítás,.


Járműjavítás, járműszerelés - Hirdetés $$ Balogh Árpád. Regisztrált autóbontó,bontási igazolás kiállitása,roncsautóátvétel.

Bontott alkatrész értékesités. A Budapesti Fegyház és Börtön, vagyis a „Gyűjtő” területén működő Budapesti Faipari Termelő és Kereskedelmi Kft. Tüzép (555) Szállodák (555).


Tempó Autószervíz KFt. Tekintse meg letölthető katalógusainkat, illetve árlistáinkat. Bővebb és részletesebb információért látogasson el hozzánk. Munkatársainkkal készségesen állunk rendelkezésére segítve Önt a megfelelő döntés meghozatalában. Cégünk, a Tesz-Kft.


Dabason, Budapesttől mindegy km-re délre helyezkedik el, egy újonnan kialakított iparterületen. SHERWOOD Vasi Amatőr Íjász Kereskedelmi és Szolgáltató Bt. Szabó és Társa Kft.


Sárvár, Rábasömjéni út Hrsz. Betonacél gyártás, forgalmazás, szerelés. Ha betonacélra van szüksége, akkor jó helyen jár nálunk! Magyarország térkép, útvonaltervező.


Következő Összesen: Poly-Duo Kft. Igen ám, de a szűk kis átjáró út másik végénél, azaz az egykori VASÉP D-telep Lovas úti bejáratánál már semmi sem tájékoztatja a gyanútlan útrövidítőt arról, hogy ha elindul a 11-es Huszár út felé, az út végén bizony drótkerítés állja majd útját. Szombathely , Óperint u.

Vagyis lényegében zsákutcáról van szó.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések