2016. február 1., hétfő

Kültéri stukkó minták

Díszítés és funkció egyben! Kültéri stukkók beépítése az Ön családi háza díszítésénél! Mennyezeti díszléc, oldalfali stukkó. A díszlécek alkalmasak mennyezeten tükörplafon készítésére, oldalfalon pedig a fal bizonyos részeinek kiemelésére, keretezésére - pl.


A kültéri díszlécek között találhatunk az ablakok keretezésére alkalmas síkfali díszléceket, szintek-színek elválasztásához felhasználható osztóléceket, párkányléceket is.

A stukkó dekorációkat jellemzően homlokzatok felújítása-szigetelése alkalmával teszik fel a házfalra. A homlokzatdíszítő profilok kaphatóak natúr felülettel és előkérgesített. Jöjjön el hozzánk és válogasson Budapest legszélesebb stukkó kínálatából! ANRO, a Marbet és a Bovelacci polisztirol díszléceket, rozettákat, valamint az energiatakarékos LED izzókat és ledes rejtett világítási megoldásokat!


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Beltéri és kültéri polisztirol díszléc, dekoráció, díszítőelem, stukkó webáruház! Homlokzatdíszek, stukkók nagy választékban!

Szeretne egyedi, dekoratív, modern és igényes díszítést? Akkor jó helyen jár! Kültérre és beltérre egyaránt alkalmazzák, praktikussága és szépsége miatt.


Oldalainkon bemutató videókkal segítjük Önt, hogy minél kevesebb hibát kövessen el! Ha Ön nem képzett szakember, akkor bizonyára vannak kérdései, lakásdekorálás, homlokzatdíszítés témában melyekre választ szeretne kapni, hogy minél kevesebb hibát kövessen el. Holkerpárkányok, osztószegélyek, rejtett világítástakarók, karniskerülők, kazettalécek, sarokelemek, díszes, vagy húzott rozetták, szobrok mintázását. Hajdú-Bihar megyei családi vállalkozásunk egyedi, igényes kültéri , beltéri díszek, stukkó , gipszstukkók és egyéb gipsz és stukkó termékek készítését vállalja.


A fafaragás az egyik legősibb dísztő elem egyaránt használják kültéri és belsőépítészeti dekorációban. A fafaragás minták , fa díszek ékesítik a dekoratív portálokat, bejárati ajtókat, kapukat. De ugyancsak láthatók igényes belső terek fafaragás motívumok díszítette burkolatain. Polisztirol stukkó , beltéri díszléc sarokdísz! Válasszon egy jól megtervezett, belltér dekoráló rendszert!


Bluedecor minden polisztirol szegőléctípushoz készít sima íves sarokelemet és egyes típusokhoz sima és díszes íves sarokelemet is. Bel-és kültéri DekoStar hungarocell díszlécek, épületdíszek! Díszléc, oszlop, rozetta, stukkó webáruház.

A falazat, a nyílászárók, a tető és természetesen a bennlakók elképzeléseit szem előtt tartva díszítjük fel otthonát. Választékunk lehetővé teszi, egyedi minták kialakítását. A vakolattól eltérő színnel kiemelhetjük például a garázskaput. Kültéri díszlécekkel elegánssá tehetjük egyszerű nyílászáróinkat. Lépésről lépésre mutajuk be a homlokzatdíszítés menetét kültéri stukkóval és.


NYITÓOLDAL CÉGÜNKRŐL TERMÉKEINK REFERENCIÁK ÁRLISTA KAPCSOLAT. Jelenleg az alábbi termékek gyártása van folyamatosan: beltéri holker díszléc, beltéri mennyezeti és oldalfali díszléc, rejtett világítás díszléc, homlokzati stukkó ablakköré, homlokzati osztópárkány, homlokzati ereszpárkány, polisztirol oszlop, oszlopfő, kváder és zárókő, ékkő. A meglévő díszeket egyedi. A fa stukkó beszerzése webáruházunkon keresztül a legegyszerűbb és a leggyorsabb.


A fa faragások kitűnően felhasználható a lakberendezésben. A bútordísz faragások felhasználásával új megjelenést kaphat a fa bútor. A faragvány- fa stukkó - exota fából készült. Ugyan úgy festhető pácolható mint bármi más európai.


DEKOSTAR épületdíszek - kültéri és beltéri stukkók gyártása. Minden hozzávaló a tökéletes konyha receptjéhez, a felméréstől és tervezéstől kezdve a rendelésig és telepítésig. Burkoló munkadíjak segítik a fürdőszoba felújítás, átalakítás várható költségeinek ismeretét.


A profi festők gyorsak, hatékonyak és olyan technikákat dolgoztak ki, amelye remek eredményekhez vezetnek, miközben a festés egyszerűnek látszik. Minden egyes festő egy picit eltérő módszerrel és igényekkel dolgozik, de a profik mind ismerik a jó festés titkait, mi pedig munka közben nekik segédkezve most összegyűjtöttük ezt a alapvető trükköt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések