2016. február 9., kedd

Alap megerősítése injektálás

Alaperősítő injektálás. Cégünk tevékenységei közé tartozik családi házak, közművek, ipari padlók alaperősítő injektálása, falvarrás és egyéb injektálások is. Tekintse meg az ezekről készült képeket alább! Munkáinkra év garanciát vállalunk, az állapotfelmérést ingyen végezzük!


Az injektálás addig tart, amíg a szerkezetbe történő cementhabarcs injektáláshoz szükséges nyomás.

A kérdésem az lenne,hogy lehetséges-e ön szerint az alap megerősítése ,vagy le kell. Nincs olyan problématípus. Társasház alap injektálása. Talajnedvesség elleni szigetelés injektálással.


Az alap megerősítésének legelterjedtebb változatai a mikró cölöpözés, az injektálás , és a szakaszos aláfalazás. A mikró cölöpözésnél kisméretű cölöpöket építenek be a talaj minőségének megfelelő sűrűséggel, és mélységig, és azokra terhelik az épület súlyát. Az injektálás rövid idő alatt elvégezhető eljárás, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások könnyedén megvalósíthatók.

A vízszintes falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, ennek következtében a falak idővel ki tudnak száradni, nagyobb időtávlatban pedig elmúlik a nedvesedés. Az injektálás hamar elvégezhető művelet, az aktuális falszerkezet szilárdságát nem csökkenti, és a szigetelési síkváltások nehézség nélkül megvalósíthatók. A kis helyiségekben való tárolás nem csak a helyszűke, de lakhatási és esztétikai szempontból is problémás lehet. Ilyen esetben sokszor újabb és újabb holmikba ütközünk, amiket aztán egyik helyről a másikra pakolunk, s idővel a kialakult káosznak köszönhetően nagyon nehéz lesz megtalálni azt, amit éppen keresünk.


Az alá- vagy mellébetonozás nem mindig éri el a célját. Egyes esetekben ronthat is a helyzeten. A betonozást nagymértékben befolyásolja a talaj minősége, valamint az eredeti alap mélysége.


Ha az alap megrepe az épület szerkezete meggyengül. A tető súlya és a gravitáció hatására újabb és újabb repedések jönnek létre a fal szerkezetén is. Technológiánk lényege, hogy az elszakadt részeket visszakötjük az fal ép részeihez, így csak egyben tud mozogni az épület.


Annak az a lényege, hogy az alap mellé gyakorlatilag egy. Kérje ajánlatunkat alapmegerősítéssel kapcsolatosan. Megsüllyedt házak illetve épületek alap megerősítése.


Falkivágás munkálatai, A berepedt alapot epoxi gyanta ragasztással és betonacél beütéssel. Injektálás , utólagos vízszigetelés készítése bontás nélkül.

Az alap felfekvésének növelése: - melléalapozás, - együttdolgozó lemez készítése, - haránt vasbetongerendák építése. Alkalmazása különösen előnyös a nem homogén és törésekkel teli kőzetek esetében, de a poliuretán habrendszerrel történő injektálás vegyes anyagokból álló épületszerkezetek megerősítéséhez is alkalmazható. Az injektálás hamar végrehajtható művelet, nem gyengíti jelentősen a meglévő falszerkezetet, és a szigetelési síkváltások nehézség nélkül megvalósíthatók.


A horizontális falszigeteléssel a nedvesség útja lezárható, ennek következtében a falak egy meghatározott idő után ki tudnak száradni, perspektivikusan leáll a vizesedés. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. This video is unavailable.


Izol-Ép Kft: Épülő házak, garázsok teljes víz- és hőszigetelése, pincék, garázsok, medencék utólagos vízszigetelése, betonalapok, pincék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések