2016. február 8., hétfő

Éger színű komód

Többféle éger színű , fél éves kedvezményes áron a TeszVeszen! A fiókos komód , mély fiókokkal készül, ezért praktikusan lehet bele pakolni, a külső megjelenése pedig a megfelelő színválsztással , igazodik a klasszikus. Minden igényt kielégítő komódok.


Egy komód mindenütt hasznos lehet otthonában – nem csak hálószoba bútorként hasznosítható, de a konyhában, a fürdőszobában, vagy akár a garázsban is ideális lehetőséget kínál a kisebb tárgyak ügyes tárolására. Tekintse meg minőségi fenyő, bükk, éger illetve egyéb fából készült termékeinket.

A legtöbb nálunk kapható komód rendelhető egyedi méretben illetve egyedi páccal is. Kínálatunk folyamatosan bővül a komód kategóriában, ha nem talál kedvére valót érdemes később visszatérnie hozzánk. Bond magasfényű, fiókos komód - Magyar gyártó terméke RAKTÁRKÉSZLETBŐL AZONNAL VIHETŐK! Komód , kisszekrény. Sok a holmi de egy komód , vagy kisszekrény megoldaná a rumli problémád?


Válassz több mint 500-féle komód közül, rendeld kedvező országos házhozszállítással, minőségi garanciával, jótállással! Részletek Üzlethez.

Sydney polcos-fiókos komód magasfényû MDF fehér színben 16cm. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Rendszerezd az otthonodat praktikus, kedvező árú IKEA fiókos szekrényekkel. Nézd meg kínálatunkban a kétfiókost, a nyolcfiókos, a beépített tükrös és más változatokat többféle stílusban és színben.


Fiókos szekrényeink sokféle stílusban kaphatók, hogy otthonodban bárhol használhasd. A térelválasztók és polcok olyan szobabútorok, amelyek segítségével új terek és lehetőségek alakíthatók ki. Akciós (32) akciós 3-2-(1) akciós dohányzó asztal (2) akciós előszobafal (1) akciós fenyőbútor (3) akciós fotel (4) akciós gardrób (6) akciós kanapé (1) akciós komód (2) akciós konyha (2) akciós sarokgarnitúra (2) akciós szekrény (4) akciós. Eladó új és használt Szekrény, komód hirdetések Eger területén.


Alig használt állapotban eladó. Amennyiben nappalinkban szeretnénk elhelyezni, akkor elegendő lehet a csak fiókos, vagy külső polcos szekrény. Kis helyigény esetén ideális választás a tolóajtós komód , ha pedig igazán különlegeset szeretnénk akkor a LED világítással ellátott üvegpolcos komód a megfelelő választás. Természetesen itt is megtalálható. KOMBINÁLT KÉT FIÓKOS KOMÓD KL.


Felületkezelés: lakkozott, pácolt, nyers (utólagos pácolás). A termékeknél feltüntetett méretezés sorrendje a következő: szélesség x mélység x magasság.

A feltüntetett árak az ÁFA -t tartalmazzák, és a natúr lakkozott kivitelre vonatkoznak. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Best komód stílusos kiegészítője lehet nappalidnak vagy hálószobádnak egyaránt.


A komódtest sötét szürke beton színű , a front pedig vintage tölgy fekete fogókkal , mely a valódi fa hatását kelti. A modern stílusú komód nagy tárolófelületet biztosít a személyes tárgyaknak. Asztalos által készítetett mahagóni színű. Két fiókja van és 2-szer polc található benne. Méretei:150cm hosszú 90cm magas 38cm mély.


Szállításban nem tudok segíteni. Az akciós termékek utolsó darabok, amelyekből rendelni már nem tudunk. Harmonikus otthonra vágysz? Vásárolj most TV állványokat online. Akár egy függöny vagy egy lámpa sokat változtathat lakásunk kialakításában.


Meríts ötletet a Shopalike kínálatából, ahol egy helyen válogathatsz online, több webáruház termékei közül. Lapra szerelten kerül átadásra. A konyha jelentése nem csupán főzésre, sütésre, ételek előkészítésére szolgáló helyiség otthonunkban.


Napjainkban a konyhára úgy gondolunk, hogy a közös progammá vált főzés, időtöltés folyik itt, a vendéget csalogató helyiség, az Anya szobája. Cégünk fő profilja az egyedi és szériás fenyőbútorgyártás, bútorkereskedelem. Igény szerint ügyfeleink által kért más faanyagból (pl.: bükk , tölgy , éger , juhar, cseresznye ) is legyártjuk a kívánt bútorokat.


A kivitelezési határidők egész évben változóak (átlagosan - 8hét).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések