2016. február 10., szerda

Fix szúnyogháló műanyag ablakra

Fix klipszes rendszerű szúnyogháló műanyag ablakra : Ebben az esetben ha gondot okoz a szúnyogháló kívülről ablakra történő szerelése egy korszerűbb megoldást lehet alkalmazni. A szúnyogháló kerete lehet műanyag és alumínium. A műanyag fix kerestes szúnyogháló a legjobb megoldás olyan ablakokra ahol nincs szükség a roló mozgatására: Az üvegszálas fix szúnyogháló anyagának köszönhetően nem szükséges eltávolítani a keretet a téli időszakban sem. Az ablakra szerelhető fix szúnyogháló egy adott keretbe foglalt üvegszálas anyag, amely nevéből is kitűnik, fixen kerül felszerelésre , általában a nyílászáró külső tokozatára. Ezt a szúnyoghálót olyan nyílászárókra javasoljuk, ahol nem feltétlenül szükséges a kijárás vagy a kihajlás lehetőségének biztosítása.


A fix szúnyogháló elérhető műanyag és alumínium keretes kivitelben.

Az alumínium keretes szúnyoghálók esetében vannak az un. A műanyag keretes szúnyoghálót elsősorban kisebb helyiségek (pl. fürdőszoba, kamra) ablakaira kínáljuk. Ezt a szúnyogháló típust olyan nyílászárók felszerelésére javasoljuk, ahol nem feltétlen szükséges a kijárás lehetőségének biztosítása!


Mielőtt a műanyag fix szúnyogháló mellett teszi le valaki a voksát, érdemes figyelembe vennie, hogy ez a szúnyogháló bármikor le és felszerelhető, viszont az ablakra , fixen kerül fel, mozgatása nem lehetséges. Szinte bármelyik ablaktípusra, illetve már meglévő redőny elé is tehető. Minden, amit az alumínium fix keretes szúnyoghálóról tudni kell. Ez a típus sem mozgatható, mivel a nyílászáróhoz kerül rögzítésre.


Ennél a szúnyogháló fajtánál a rögzítés elfordítható fülekkel történik.

Extrudált alumínium. Szerelés rögzítő fülek segítségével. Fix alumínium keretes szúnyogháló , választható színekben és felfogatási módokkal. Erős de könnyű extrudált alumínium profilból készül, üvegszálas hálóval.


Kiváló minőségű szúnyogháló készítés és szerelés, egyedi méretben ablakra. Fix keretes szúnyoghálókat általában kisebb ablakoknál használunk, olyan esetben ahol a szúnyogháló nyitására nincs szükség. Ezek általában spejz ablakra , garázs ablakra és olyan nyílászárókra kerülnek felszerelésre ahol nem kell kihajolni pld. Fix műanyag vagy alumínium peremes szúnyogháló : - a szúnyogháló fix keretre szerelt.


A rovarháló tökéletes védelmet nyújt a szúnyogok és egyéb rovarfélék ellen, ezzel biztosítja Önnek és családjának, hogy a meleg nyári éjszakákat – nyitott ablak mellett - nyugodt alvással tölthesse vagy akár lámpafénynél olvashasson, televíziózhasson. Az ábra által mutatott tisztanyílás méret esetén pl. Szúnyogháló , fix szúnyogháló. A rolós szúnyogháló utólag is felszerelhető a redőny elé, a régi bérházak belsőtokos redőny elé is.


A fix keretes készülhet alumínium vagy műanyag kerettel. De peremes fix szúnyogháló rendelése esetén csak az alumínium változat érhető el. Ha nem fáradozna szúnyogháló szettekkel, kiszállítjuk Önnek összeállítva. Fix szúnyogháló , fix keretes szúnyogháló.


A webáruházunkban megvásárolt keretes szúnyoghálókat igény szerint összeállítva, késztermékként is el tudjuk vinni Önhöz az ország bármely pontjára, így nem kell fáradoznia az összeállítással, egyszerűen csak a helyére kell szerelnie.

Továbbá választható a hagyományos ajtókhoz hasonló zsanéros, nyílószárnyú változat, de kínálunkban szerepel a redőnnyel egybeépíthető kombi típusú szúnyogháló. Beépítésük esetén meleg napokon is szabadon áramolhat a friss levegő az ablakokon, ajtókon át, mivel kizárják a pihenést, munkát akadályozó és az éjszaka nyugalmát megzavaró rovarokat. A háló antracitszürke üvegszál alapanyagra kent műanyag bevonatos, UV stabil szúnyogháló. Szürke színe miatt a szúnyogháló tökéletesen illeszkedik az ablakra , szinte észrevehetetlen, tökéletesen átlátható.


Műanyag keretes szúnyogháló.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések