2016. február 12., péntek

Ajtó asztalos

Vevőink igényeihez igazodva, korszerű gépekkel felszerelt műhelyünkkel, egyedi asztalos , fa nyílászáró, és bútorasztalos munkák készítésére szakosodtunk. Rövid határidővel vállaljuk fa bejárati ajtó készítését. Takács Zoltán asztalos mester vagyok! Fő profilom fa nyílászáró, ajtó , ablak gyártás, csere, beépítés.


Vállalom budapesti polgári lakások teljes körű fa ajtó , ablak gyártását.

Ajtó és ablak csere az eredeti stílus megtartásával. A tégla, a nyerskő és fa a jellemző alkotó anyagok. Az asztalos szakember nézete szerint jobban járunk, ha a stíluselemeket felhasználva új bútorokat készíttetünk, mert nem minden régi darab alkalmas úgy a felújításra, hogy tartósan használható legyen. Konyha, szekrény, bútor, nyílászáró, ajtó , ablak, lépcső, korlát, gyártás, beépítés, antik bútor, javítás, asztalosmunka!


A vállalkozás különböző, az asztalosiparban előforduló helyszíni munkákra szakosodott. Mint például a bútor összeszerelés, egyedi bútor gyártás, és a régi épületek nyílászáróinak ( ajtó , ablak, kapu) felújítása és restaurálása. Korábban készült asztalos ipari munkákról találhat képeket a referencia.


Rendeljen közvetlen L-Möbel gyártótól ajtófrontot a konyhabútora, akár 14.

Nincs egyedi méret és kereskedői ár felszámolás! Ha a szem a lélek tükre, akkor az ajtó és az ablak a háznál is hasonló képpen tükrözi vissza a ház belső világát. Az egyszerű és az összetett formavilágú épületek esztétikus homlokzati megjelenését könnyen lehet fokozni modern, oda illő, arányos, igényes megjelenésű, szépen kivitelezett ajtókkal, ablakokkal.


Tehát az asztalos alapszabály kicsit módosítva: „Inkább kétszer egyeztetni, mint egyszer bontani! Köszönöm a figyelmet! Az ügyfeleinket megrendelés esetén már előre egyeztetett árajánlatot áttekintve véglegesítjük megállapodásunk és minden megy a maga útján a gyártásig vagy a beszerelésig! Asztalos munka megrendelés.


Horváth Ákos asztalos mester vagyok. Ajtó -ablak doktor csapatommal együtt állok az Ön rendelkezésére Budapesten és környékén. Ablak javítás, ajtó javítás, szigetelés, rövid határidővel,. Partnereink és megbízóink elégedettsége mutatja üzemünk sikerét. Az Ön elképzelései szerint készítjük el a leendő ablakokat, ajtókat.


Amennyiben tetszenek referenciáink, vagy minőségi termékeket szeretne, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot. Mint mesteri vizsgával rendelkező asztalos , több évtizedes szakmai tapasztalattal állok az Ön rendelkezésére! Vállalkozásom fő profilja fa nyílászárók ( hőszigetelt ablak, hőszigetelt bejárati ajtó , beltéri ajtó normál és széles tokkal ) gyártása, forgalmazása és beépítése.


Több mint éves, a nagyatádi asztalos vállalkozás, mellyel rendelkezem.

Nagy hangsúlyt fektetek megrendelőim igényeinek teljeskörű kielégítésére, minőségi munka végzésére. Gyakorlott, képzett szakembereim több éve együtt dolgoznak, nem jellemző a fluktuáció. Gép parkom biztosítja a magas színvonalú, gazdaságos. Fő tevékenységünk műszárított asztalos fűrészáruk, ajtó és ablakfrízek kereskedelme, melyet elsősorban Ausztria, Oroszország és Magyarország területéről szerzünk be.


Megbízható beszállítói kapcsolataink révén garantálni tudjuk a folyamatos árukészletet és a magas minőséget.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések