2016. február 22., hétfő

Télikertek teraszok

Telephelyünkről kiindulva az egész ország területén vállaljuk télikertek, teraszok , előtetők építését. Tekintse meg télikert REFERENCIA galériáinkat! Profi szakemberekkel gyártunk és építjük be télikerteket.


A varázslatos télikertek beszerelésének gondos tervezését, felmérés előzi meg, hogy Ön élvezze a télikertjének előnyeit az év minden részében. Alumínium és fa télikertek és üvegteraszok egyedi igényekre, szaktanácsadással és tervezéssel, németországi fejlesztéssel és gyártással.

Számos integrált télikert kiegészítő (vízelvezetés, árnyékolás, szellőzés, világítás, fűtés, intelligens télikert vezérlés) a legmagasabb kényelmi elvárásokra. A téli kert építés. Egy télikert formáját befolyásolja az alaprajza, homlokzatának formája és mérete, de elsősorban a fedés kialakítása. De az épület stílusa, amihez tervezzük, és a funkció, amit be kell töltenie megmutatja, hogy ,milyen az ideális forma és esztétikus kialakítás. Az oldal tartalmáról, referenciánk bemutatásával is részben olyan információhoz jut, amivel már nyugodtan kérhet árajánlatot, majd személyes találkozót, szakmai tanácsadást, hogy el tudja dönteni a befektetésének minőségét, pontos szerepét, ár-érték arányban.


Télikertek feladata és előnyei. A mai modern télikertek felhasználhatóságának csak a helység mérete és kivitele szab határt.

A Partner-Doors Kft. A sok év tapasztalat mellett, képzett kollégáink hozzáértése egészíti ki a cég tevékenységét. A beépített teraszok , erkélyek, mint lezárható télikertek , medencék további előnyös tulajdonságuk, hogy nagymértékben segítenek a napenergia passzív hasznosítása útján fűtési energia-megtakarításunkban is. Hagyományos hozzáépített terasz beépítése. Műanyag konstrukciók és hőszigetelés.


Kérjen árajánlatot. Megrendeli télikertjét, teraszbeépítését, medencefedését, előtetőjét, árengedményt. Terasz beépítés, télikert készítés, előtető gyártás ISO Minősítéssel. Szellős, átlátható kialakítás: Igazán nagyméretű télikertek is kialakíthatók anélkül, hogy látszó acél oszlopokra vagy gerendákra lenne szükség. Nincsenek felesleges letámasztások a télikertben vagy a medencetér közepén, és nem kell rozsdásodó elemek rendszeres átfestéséről gondoskodni.


A mai kornak megfelelően termékeinket az időtállóság, statikailag minden vonatkozásában megfelelő, a nagy átjárhatóságok biztosítása jellemzi. Hőszigetelt rendszerekkel dolgozunk szívesen, mert az évszakos megoldást jelent. Amint a télikertek képei is bizonyítja, profi csapattal dolgozunk.


A műanyagból készült beépített terasz nagyon jó ár-érték aránnyal rendelkezik. Modern, letisztult külsőt kölcsönöz a szerkezetnek. A műanyag profilok alapanyaga pvc, amely egy kemény és tartós anyag, ellenálló a párával és az erős napsugárzással szemben.

Emiatt a lakás többi részén használt fűtési módok közül némelyek, mint például a padlófűtés vagy hősugárzók, nem kielégítők a télikertben. A nagy hőszigetelő. Emellett természetesen van mód költségesebb eljárásokra is, lehet külön épületet létrehozni az egzotikus vagy szobanövények elhelyezése céljából, ez megtörténhet akár a házhoz. Költözzön ki a szabadba és élvezze a természet közelségét mind a négy évszakban! A sokféle anyag közül a vörösfenyőt kedveljük.


A kültéren kialakított, fából készült építmények vannak legin. Fedett vagy nyitott teraszok , télikertek , hőszigetelt, fűthető, vagy akár teljesen kinyitható kivitelben, éttermek, cukrászdák számára!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések