2016. február 1., hétfő

Kvarchomok térkőhöz

Kvarchomok térkőhöz Aquabau térkőhomok – kg – felhasználásra kész, gyárilag előkevert, osztályozott, szárított kvarchomok – térkövek fugáinak kitöltése kül- és beltérben. A szárított kvarchomok bel-és kültéri térkövek fugázására alkalmas anyag. A fugázó anyag kikeményedése után teljes mértékben vízáteresztő mara ha egyforma szemcseméretű kvarchomok adalékanyagot használunk. A Kvarchomok gyárilag elôkevert, osztályozott, felhasználásra kész, szárított kvarchomok.


Az ágyazat és a hordozó réteg megválasztása a forgalmi. ALKALMAZÁSI TERÜLET: A QuarzSand kvarchomok alkalmazható kül- és beltérben térkövek fugáinak kitöltésére. Térkőhöz milyen fugát javasoltok?


Jó a hagyományos folyami homok, vagy inkább kvarchomok ? Megéri az árkülönbség, hogy inkább kvarchomok legyen? A Leier Kaiserstein Dom térkő natúr és antikolt kivitelben rendelhető. Nagy terhelhetőségének köszönhetően gazdasági udvarok, üzleti funkciójú közterületek, felületek kialakításához is ideális termék. Az Univerzális hullámkő a gyakorlatban jól bevált, masszív és terhelhető térkőfajta.


Kiválóan alkalmas járdák, autóbejárók, parkolók és nagyobb forgalmú felületek burkolására magán- és közterületen egyaránt. Igen, a legnagyobb hibát az alépítmény kivitelezése (vagy rosszabb esetben a nem kivitelezése) során követik el. A Leier Dom Natur térkő kopórétegéhez felhasznált különleges kvarchomok nem csak a burkolat finom, elegáns megjelenését, hanem a felület nagy kopási ellenállását is biztosítja. Felületük egyénileg árnyalt, ez által természetes megjelenést nyújt.


Természetes hatást kelt bármilyen. Az udvaron a kocsi beállót pedig szereztem oda a térkőhöz való szegélyt hogy ne csússzon el. Az Umbriano térkőhöz jól illik az Umbriano lap, így alkotva egységes felületi design-t és biztosít Önnek korlátlan lehetőséget a téralkotásban, a személyes élettér megteremtésében. Az Umbriano tiszta, ugyanakkor természethű formái elsősorban az individualisták körében népszerűek. Legfontosabb jellemzők.


Műanyag nyílászárók szakszerű cseréjét vállaljuk gyors, szakszerű és pontos kivitelben Miskolc és Budapest környékén. Ingyenes helyszíni felmérés igényelhető honlapunkon. A Pastella térkőhöz illeszkedő lapokkal kiválóan burkolhatóak utak, terek és külterek. Fő felhasználási területei: teraszok, télikertek, kerti és ház körüli utak, lépcsők, előterek, járdák, gyalogutak.


Citytop Grande Kombi, grafit-terra (részletek a 6. oldalon) ot a. Semmelrock lapok és térkövek. Variációk – Pastellával. Csodálatosan harmonikus téralakítási megoldásokhoz. Nagyvonalú külterek, nyugodt elképzelések.


LEIER CÉGCSOPORT INNOVÁCIÓ, MINŐSÉG ÉS SZAKÉRTELEM – TÖBB MINT ÉVE MAGYARORSZÁGON IS Kedves Olvasó! A La Linia térkövekhez hasonlóan a La Linia lapok is nemes és elegáns megjelenést biztosítanak a ház körül. A térkőhöz illeszkedő lapokkal. Easily share your publications and get them in front of Issuu’s.


Nemes zúzalékból, sugárzó szépség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések