2016. február 12., péntek

Hidegfront hatása

Top Natural Supplements Compared. Maximise Your Fertility! Huge Range Of Fluorescent Tubes. Frontérzékenység, migrénes fejfájás, hidegfronti hatás, romló humánmeteorológiai helyzet - csak néhány azok közül a kifejezések közül, amelyek gyakran jelzik, hogy egy-egy nehezebb, kellemetlenebb időszak elé nézünk.


A probléma több embert érint, mint azt talán sokan gondolnák.

A hidegfront hatásaira különösen a magas vérnyomásban szenvedőknek és a szívbetegeknek kell odafigyelniük – tanácsolja Dr. Terebessy András, a Semmelweis Egyetem Népegészségtani Intézet munkatársa. Hidegfronti hatásnál első helyen említendő az esetleges vérnyomás-emelkedés.


Akik frontérzékenyek és ráadásul magas. Melegfront és hidegfront. Az ember, mint minden élőlény, része a természetnek, így folyamatos kölcsönhatásban áll vele.


A hidegfront érkezésekor a magas vérnyomás betegségben szenvedők figyeljenek tüneteikre: emelkedhet a vérnyomásuk, aminek jellegzetes tünete a fejfájás, a tarkótáji nyomás.

Nagyon fontos, hogy ne feledjék el bevenni gyógyszereiket, panaszaik esetén kérjék orvosuk tanácsát. Az erős hidegfront hatásaira különösen a magas vérnyomásban. A meleg levegő emelkedése nem egyenletes, mint a melegfrontnál sőt a hidegfront felülete mentén leszálló légmozgások is kialakulhatnak (katafront jelenség). Ha a hidegfrontra vagyunk.


Magas páratartalom, hőség, lehűlés, szeles idő hatása az egészségünkre. A levendula gyógyító, valamint nyugtató és élénkítő hatása lévén a hidegfront okozta panaszok kezelésére is alkalmas. Tea formájában is fogyaszthatjuk, de ha levendulaolajjal dörzsöljük be a csuklónkat és a halántékunkat, akkor megszüntethetjük a fejfájást, valamint az ingerlékenységet.


Milyen hatást vált ki a szívbetegeknél a hidegfront ? A kutatások kiderítették, hogy a hideg hónapokban növekszik szívinfarktusok száma. Ez azzal magyarázható, hogy az alacsony hőmérséklet miatt beszűkülnek az erek – köztük a szív artériái is –, így csökken a szívizmok vérellátása. Free Shipping Available. Money Back Guarantee!


Az időjárás csak egy, de fontos tényező testi-lelki egészségünk alakulásában. Más a hidegfront , és más a hideg idő hatása életműködésünkre. A hidegfront betörésekor az arra érzékeny embereknél a fő belső tünet a görcs hirtelen fokozódása.


Attól függően, hogy kinél-kinél hol van a legkisebb ellenállású hely, fokozott fájdalmak jelentkezhetnek.

Hidegfront hatása és a közúti közlekedés Sokan számolnak be arról, hogy nagy lehűlés esetén ingerlékenyebbnek, feszültebbnek, de akár agresszívebbnek is érzik magukat. Ennek hátterében is állhat a hidegfronti hatás. Célszerű különösen odafigyelni a közúti közlekedés során az esetleg ingerültebb sofőrökre. Ilyen hatással van szervezetünkre a hidegfront , melegfront, a kettős fronthatás és egyéb más természeti jelenségek.


Kevés pontyot fognak a horgászok, valószínűleg a hidegfront miatt. Legtöbben törpeharcsát tudnak csak zsákmányolni. Pergetve kisebb csukák fogására van esély.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések