2016. február 5., péntek

Bányahomok homokozóba

Homokok különböző célra. A kitermelés során jutunk homokhoz, melyet hitelesített hídmérlegen mérünk és elsősorban 20m³ fel. BÁNYAHOMOK : Falazáshoz, gyerekeknek homokozóba. Sikerült sárga bányahomokot hozatni.


Nagyon jól formázható, tiszta,. A bányahomok gömbölyűbb a folyaminál, ezért vakoláshoz ezt használják a mesteremberek. A gyerekek nagy örömére eljött a homokozó építésének ideje. Színe sárga, világos barna agyagtartalma miatt kiváló választás játszótéri homokozóba. Felhasználható továbbá közmű vezetékek köré feltöltésnek esetleg falazáshoz.


Legnagyobb szemcsemérete mm. Ezt a terméket viszonteladóként értékesítjük. Sárga bányahomok zsákos kiszerelés és ömlesztett. Termék kategóriák:.


Ingyenes kiszállítás (1) Akciós termékek (1) Betontermékek (1) Egyéb termékek (4) Falazó-vakoló anyagok (10) Földek (6) Gipsz termékek (3) Hő és hang szigetelés. Előnye a bányahomok kal szemben, hogy nem agyagos ezért a belőle készült vakolat nem repedezik. Alkalmazható kötött talaj lazítására is. Használható még homokozóba , de mivel nem agyagos hamarabb kiszárad és a homokvár hamarabb elporlad.


Futárszolgálattal szállítási díja: 3. Bányahomok , amely és mm közötti szemekből áll, színe sárgás. Zsákos bányahomok homokozóba. Natúr, nem felületkezelt lucfenyő elemekből. Nyékládházán a borsodi síkság kavicsteraszára települve a megkutatott kavicsvagyon ismeretében az 50-es évek elején kezdődött a kavicstermelés. Az egyik a klasszikus sárga homok amit homokként bányásznak.


A másik a mosott homok amit sóderből rostálnak ki és mossák át. A mosott homok vakoláshoz, falazáshoz ajánlott. További infó valamint.


Kert és építési alapanyagok ára, árai, árlista. A sódert napjainkban sóderbányákból termelik ki, a sódert értékesítése előtt mossák, osztályozzák. A mosásra a sóderban lévő agyagtartalom eltüntetése miatt van szükség, mivel ha a sóderben agyag maradna az nagyban befolyásolná az adott sóderből készített beton szilárdsági, statikai jellemzőit.


Rostált termőföld: Kertek felső rétegének kialakításához. Trágya: A nagyon kötött talajok fellazítására, termőképességének növelésére. Trágyázott földek: Talajcsere esetén illetve a termőréteg létesítésére.


Kertfenntartás, minőségi kertépítés során döntsön Praktikusan!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések