2016. február 3., szerda

Patina festék

Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Viaszos hatású krémszerű bevonó anyag, beltéri bútorok karbantartása és dekorációja céljából. Unsubscribe from Tündér Kert? Bondex Vintage Effect festék és wax - Trnd Projekt - DIY vintage tábla! Poli-Farbe Inntaler szilikát beltéri falfesték - új receptúra.


A patina hatás – festék szett négy patinát idéző árnyalatból és egy antikréz metál akrilfestékből áll.

A rozsda hatás – festék szett négy rozsdát idéző árnyalatból és egy 3D porból áll. A 3D port belekeverhetjük a sötétbarna akrilfestékbe, melytől rusztikusabb. A szettben olyan akrilfestékek találhatók melyekkel egyszerűen csak festéstechnikával patina hatást érhetünk el.


A használati utasítás szerint ezután csepegtetéssel alakítjuk ki a patina hatást, de ha áttöltjük a patina reagenseket egy szórófejes flakonba, akkor egy kicsit más hatást alakíthatunk ki. Készítsünk elő darab üres műanyag szórófejes azaz pumpás flakont és külön-külön színek szerint töltsük át a reagenseket. Valósítsd meg ötleteid egyre bővülő kínálatunkból!


Népszerű kézműves és hobbi technikákhoz kínálunk alapanyagokat, számos dekorálható- és dekorációs terméket. Oldalainkon tippeket is adunk, hogy megkönnyítsük a megfelelő választást.

Patina és rozsda festék. Rozsda hatás festék szett. How to use patinate in a sentence. Ez a Pentacolor WebShop demo áruháza. Tekintse meg videóinkat!


Lépésről-lépésre mutatjuk be a különféle tárgyak elkészítését, a technikákat és díszítési lehetőségeket termékeinkkel. Antik réztárgy patinás felületét tudjuk imitálni a szett termékeivel. Szárítsuk meg, majd vigyük fel a matt akrilfestékeket váltogatva, de ne fedjük le teljesen a felületet. A színeket keverhetjük is míg a kívánt hatást el nem érjük.


Nézd meg a Pentart videóját a kétféle festék szettről, melyekkel csupán a festési technikával könnyen. Amsterdam patina festék PATINA DECO 50ml. English dictionary definition of patinae.


Fessük le, szárítsuk meg, míg a kívánt hatást el nem érjük. A thin greenish layer, usually basic copper sulfate, that forms on copper or copper a. Fesd le a díszítendő felületet antikréz metál akrilfestékkel. Szárítsd meg, majd vidd fel a matt akrilfestékeket váltogatva, de ne fedd le teljesen a felületet.


Pentart patina és rozsda hatás festék szettek használatával különleges hatást tudunk kialakítani. Hasonlítsa össze az árakat!

Professzionális makett festék , és kiegészítők széles választéka. Szórópisztolyok és kiegészítők hatalmas választékban. Much like your favorite pair of raw denim, leather ages in a similar way, developing a “ patina ” as oils from your skin and other elements of the environment absorbs into it. Starting with a beautiful pale tan.


A WS patina egy festett felületre felvihető antik díszfesték, ami időjárásálló és kül-és beltérre egyaránt alkalmazható. A patina hatás festék szettel egy rossz ecset kompozíciót mutatunk be: A rossz lapos ecsetet és a fa és fém díszeket, fesd le foltosan a patina festék szettel. Itt-ott tehetsz a szett antikréz metál akriljából is a felületre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések