2016. február 2., kedd

Skyfol ablakfólia

A beltéri és kültéri hővédő ablakfólia sorozatokkal drasztikus, 5-fokos hőmérsékletcsökkenést érhet el. Ráadásul tükröző sorozatainknál nem kell leengedett redőny mellett ülnie a sötét szobában , mert a hőt a SkyFol ablakfólia jelentősen csökkenti, míg a fény megmarad. A SkyFol hővédő ablakfólia a besugárzott energia akár -át ki tudja szűrni, ezzel drasztikusan csökkentve a hűtési energia igényeket. Az ablak előtt állva elmúlik az égető érzés és a klímát is visszakapcsolhatja pár fokozattal.


Ha pedig elmegy otthonról akkor is sokkal hűvösebb lesz a lakása mikor hazaér, nem melegszik fel annyira, mint ablakfólia nélkül.

A SkyFol ablakfólia sorozatok hatalmas választéka várja, hogy otthonát komfortosabbá tegye. A Skyfol SI sorozata pontosan ilyen, egy aluminium fémgőzölt hővédő ablakfólia , amely költséghatékony, alacsony hőelnyelésű valamint erősen hővédő. Kínálatunkban szerepelnek színezett változatai is, ezt olyan helyekre ajánljuk ahol fontos a homlokzat színezése. Ezekről a változatokról azonban fontos tudni,hogy.


SkyFol P ablakfólia Fontos, hogy világos maradjon, de jól jönne az erős hővédelem ? Akkor válassza a Skyfol P sorozatát mely fémtartalmának köszönhetően magas hatékonysággal áll ellen a hőnek, mindezt úgy teszi, hogy a hőelnyelése alacsony. A SkyFol kínálatában 2-féle low-e fólia létezik a SkyFol Eés SkyFol E70.

Az Eegy teljesen egyedülálló termék, azonban a felhasznált nemesfémek következtében az ára magas, így a segítségével elért megtakarítás megtérülési ideje nem rentábilis. A következő fejezetben a fakulásról lesz szó. A Skyfol S sorozat egy víztiszta, nagy teljesítményű biztonsági fólia amelyre garantáltan számíthat.


Vastagabb egy hagyományos fóliánál, ráadásul biztonsági ragasztóval ellátott, ennek köszönhetően egyben tartja az üvegtáblát üvegtörés bekövetkezésekor. A SkyFol SI sorozat egy alumínium fémgőzölt hővédő ablakfólia , amely a leginkább költséghatékony megoldás a SkyFol kínálatában. Alacsony hőelnyelése miatt hatékonyan szűri a besugárzott energiát, gyors megtérülést eredményezve.


Színezett változatait abban az esetben ajánljuk, ha a homlokzati üvegeket színezni is. Szigetelő ablakfólia Az alacsony emisszióval rendelkező SkyFol Efóliát azért tervezték, hogy növeljék az üvegfóliák téli, belső térben keletkezett hővisszaverésének mértékét annak érdekében, hogy a fűtési energia minél kevésbé szivárogjon ki a belső terekből az üvegeken keresztül. A Skyfol biztonsági fólia szerte az országban megannyi területen bizonyított már, a fólia sokoldalúsága miatt. Biztonsági ablakfólia telepítése szükséges minden olyan üvegfelületre melyek környezetében emberek dolgoznak, élik mindennapjaikat. Az ajtó-, ablaküvegek szilánkosan törnek és darabjaik repülnek széjjel.


Hőszigetelő ablakfólia ár. Hő és fényvédő-ablakfóliák megtekintése. EXT LL33S adatlap letöltése Kültéri hő- és fényvédő ablaküveg fólia.


Az általunk forgalmazott telepített ablakfóliák, biztonsági fóliák, betörésvédő üvegfóliák (3M, Skyfol , Armolan, LLumar) 1mikron – 3mikron vastagságúak. M fólia llumar fólia és skyfol fólia árak.

Személyre szóló árajánlatukért hívja értékesítő kollegánkat. A mi hő és fényvédő fóliánk NEM NEKED VALÓ, ha a lentebb felsorolt problémák nem zavarnának…! Szereted a kontrollálatlan vakító napfényt és nem zavar, ha nem látod számítógépeden a megnyitott tartalmakat. Ablakfólia belátás ellen használat helye szerint.


A megoldást a Skyfol hővédő és fényvisszaverő fólia nyújtja mely a beáramló hőmennyiséget akár -ban kiszűri és óvja tárgyainkat -os Uv védelemmel, megszűnik a napsugár vakító ragyogása és nem utolsó sorban csökkenthetjük a klimatizációs költségeket. Nagy segítséget nyújtva a beruházás megtérülési. Bronz megjelenésű ablak fóliát keres?


A réz tartalmú Skyfol SB ablakfólia sorozat egyedi bronzos megjelenést biztosít. Fémtartalma miatt kiváló jelárnyékoló fóliaként is használható az elektromágneses zajok csökkentésére. Hőelnyelése igen magas, hasonlóan a neutrális fóliákhoz, így háromrétegű üvegezések. A Skyfol Ehőszigetelő fólia nyáron kívül télen pedig belül tartja a meleget. A hővezetés és a hősugárzás a téli hőveszteség két legnagyobb összetevője.


A téli fűtési időszakban az üvegen keresztül kiszökő hő veszteség részben csökkenthető a hőszigetelő tulajdonsággal is rendelkező Skyfol Eüvegfóliával. Autófólia, épületfólia, biztonsági fólia, karosszéria védő fólia. Autófólia a biztonság, hővédelem, betörésvédelem, belátásvédelem érdekében.


A SkyFol ThermoProtect P ablakfólia sorozat ezüst tartalmának köszönhetően jól tükrözi az energiát, ezzel alacsony elnyelési értékeket biztosítva. Széles választék Kevés gyártó akad a világon, aki a SkyFol ThermoProtect P ablakfólia sorozatnak megfelelő terméket képes gyártani. Még kevesebb, aki három különféle. Akkor a legjobb választás a Skyfol Baby Guard autóüveg fólia. Ezek az autóüveg fóliák kifejezetten babák és kisgyermekek számára lettek kifejlesztve.


Egy igazi prémium autóüveg fólia. Legkorszerűbb színezési eljárással készült, ezért év elteltével sem jelentkeznek rajta a fakulás nyomai.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések