2018. július 23., hétfő

Oldalra nyíló szekcionált garázskapu

Oldalra nyíló szekcionált garázskapu

NORMSTAHL EURO-TOP prémium, hőszigetelt, oldalra nyíló szekcionált garázskapu : Egyedi, exkluzív oldalra nyíló megjelenés, rendkívül igényes garázskapu kialakítás, csendes üzem, leutánozhatatlan „colofer” teljesen sima felület. Egyedülálló személybejárási lehetőség (nincs egyáltalán küszöb). Ez a kapukialakítás a billenő-, szekcionált - és garázs-redőnykapukkal ellentétben nem felfelé, hanem oldalra nyílik. Ez nagy előnyt jelent, ha például tárolási célra (pl. szörfdeszkák tárolására) szabadon. Kis helyigényű garázskaput keres?


Hörmann szekcionált garázskapu kedvező áron. Könnyű használat, időtállóság jellemzi őket. LATERA oldalra nyíló garázskapu részletes ismertető. KLING szekcionált garázskapuk.


Oldalra nyíló garázskapuk. Torziórugós garázskapu vasalatok. Egyéb lakossági garázskapuk. KAPUMOZGATÓ MOTOROK, KAPU AUTOMATIKÁK. Szárnyaskapu működtető motorok, szárnyaskapu automatikák.


Tolókapu működtető motorok, tolókapu automatikák. Köszönjük érdeklődésedet. Forgalmazott márkáink. Ditec,Entrematic kapu automatizálás. SOMMER Kapu-meghajtások.


Garázskapuk a legjobb minőségben. Országos kiszállítás és beszerelés. Méretre gyártás alapáron. Gyors, pontos munkavégzés. Hőszigetelés magas fokon.


A gyártó prémium termékei prémium hőszigeteléssel is jellemezhetőek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A szekcionált garázskapu egyik újfajta, trendi megoldása, amikor a garázskapu nem felfelé, hanem oldalirányba csúszik el. Elsősorban olyan helyeken javasolható, ahol a garázs magassága nem teszi lehetővé a felfelé nyíló típus beépítését, de a szélesség elegendő.


Praktikus oldalra nyíló garázskapu a Klingtől. A Kling garázskapu panelek fém borítása két különálló rétegből áll. Ezért ha kint hideg van, akkor nem nedvesedik a belső felület.


Egyedi, függőlegesen bordázott mintázatával meglepően. Szekcionált garázskapu. Megtalálhatóak nálunk a Kling szekcionált kapu család termékei és kiegészítĂľi. Külső felülete lehet sima, kazettás, egy vagy több bordás, bármilyen színű vagy fafóliával borított.


Többféle méretű és formájú ablak, valamint kiegészítők segítségével teheti egyedivé az Ön oldalra nyíló garázskapuját. Tekintse meg oldalra nyíló garázskapu kínálatunkat és árainkat. Szűk ívben kell vezetni őket a garázs oldalfalához. Normstahl oldalra nyíló szekcionált kapuk egészen különlegesek.


Oldalra nyíló szekcionált garázskapu

Sem a kapu előtt és mögött nem vész el hely, sem a belső áthajtási magasság és szélesség nem csökken. Akár gyermekek is oldalra tudják tolni egyetlen kézmozdulattal. Fölösleges a személybejárati.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések