2018. július 5., csütörtök

Teflon tömítő zsinór

Használati utasítás: az első menetektől kezdve tekerjük (előfeszítve) a menetemelkedésnek megfelelően. Az átmérője a szivacs tömítés zsinór fejezi ki a szál átmérőjét mm-ben. Extrudált tömítő zsinórok szükség esetén puha, hajlékony és rugalmas, és a viszonylag kis súly mellett is nagy átmérőjű. PTFE tömítés , menettömítés, teflon szalagok, tömítő paszták és egyéb PTFE tömítések , menettömítések.


Elégedett Ügyfelünk használja rendszereinket. A legújabb és legdrágább csőmenet- tömítő anyag a teflonzsinór, amit dobozából kihúzva tekerhetünk a menetre.

Előnye a sima szalaghoz képest, hogy utólag a felszerelt alkatrész (pl. csőszerelvény) megmozdítható a szivárgás veszélye nélkül. Hátránya a teflonszalaghoz viszonyított, relatív magas ár. A vízipisztoly egy örök klasszikus, ami mindig meg fogja találni a maga közönségét, legyen az kicsi, nagy, fiatal, idős a vízipisztoly nem megy ki a divatból. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, 1 PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy műanyag menetet tartósan és biztonságosan tömít. A DF 1megbízhatóan egyenlíti ki.


Víz-, Gáz, és Fűtésszerelők elengedhetetlen teflon alapú tömítési segédanyaga. Szilikonzsír teflon. Rendkívül hatékony, alkalmas műanyag és fém csőmenetek tömítésére, alkalmazhatja minden nemű gázhoz, ivóvízhez, meleg és hideg vízhez egyaránt.


Menettömítő zsinór – azonnali tömítés teljes nyomással szemben.

Loctite csőmenettömítő zsinór m. Lehetővé teszi a szerelvények ismételt pozícionálását. Amennyiben szükséges, tisztítsa meg és érdesítse fel a meneteket. A WEICON DF 1szabadalmaztatott, PTFE menet tömítő zsinór , mely szinte bármilyen fém vagy. Köszöntjük Önt a NEOSIL Kft.


Vegyi anyag nagykereskedelmi cégünk kínálatában az alábbi termékkörök találhatóak meg: szilikon, tömítő , acryl, purhab, ipari spray, ragasztó, fólia, szalag. Temac gyárnak igen széles a termékválasztéka tömítéstechnika területén: préselt, szintetikus tömítő lemezek, grafit és teflon lemezek, többféle kombinált tömítések, tömszelencék, grafit gyűrűk, flexibilis ajak tömítések, teflon termékek, hőszigetelő lemezek, geotextil anyagok. Expandált öntapadós és öntapadós réteg nélkül 1 tisztaságú PTFE teflon szalag és zsinór. Az expandált PTFE teflon ( ePTFE szalag) rendkívüli tulajdonságok , „korlátlan” vegyszerállóság jellemzi. Az ePTFE teflon szalagok a legkülönbözőbb formákban állnak rendelkezésre.


Hőálló szilikon szalagok. Négyzet, téglalap és lapos szilikon szalagok ipari, élelmiszeripari és gyógyszeripari célra. Négyzetes és téglalap alakú hőálló szilikon szalagok fóliahegesztő géphez, tartályok és hőalagutak tömítéséhez, ipari nyílászárók szigeteléséhez, gépek rugalmas ütköző profiljaként történő felhasználásra. Ezen tömítő elemek kiválóan alkalmazhatók kis záróerő esetén, könnyebben kitöltve a záró, tömítő felületet, hornyot.


A hab szerkezetű szilikon mikrócellás, zárt , így nem veszi fel a vizet, és emellett természetesen a szilikonok általános jó tulajdonságai - UV állóság, rugalmasság és a magas hőmérsékleti felhasználhatóság - is megmaradnak. Teflon adalékolású szilikonzsír gömbcsapok és csőszerelvények kenéséhez. Habosított szilikon zsinór termékek gyártása zártcellás habszerkezettel.


A körszelvényű habosított szilikon zsinór termékeket széles körben használja az ipar nyugvó tömítésnek.

Alkalmazásával viszonylag kis záró erővel kiváló tömítő hatás érhető el. CHETRA Hi-Density Nagyteljesítményű tömítő szalag. Gumi, profil, hőfüggöny, szilikon, gumi, műgumi,szivacs és tömítés. CĂŠgĂźnk kifejezetten nagy hangsĂşlyt fektet egyĂŠni igĂŠnyek szerint legyĂĄrtandĂł profilgumik ĂŠs formacikkek kivitelezĂŠsĂŠre.


SOFA nyílászárókhoz szilikon tömítő profilok folyamatosan kaphatók szilikon szaküzletünkben. Az elöregedett embrió profilok helyére könnyen beépíthetők és bepattinthatók. Anyaga: 1 HTV szilikon.


A SOFA szilikon embrió pótló profil fehér, barna és fekete színben elérhető raktárról az igényelt hossz méretben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések