2018. július 2., hétfő

Pöttyös teáskészlet

Piros kosaras pöttyös teáskészlet : Játék webáruház, játék webshop, ahol nem csak fejlesztő játékokat találsz! Ha unod a gagyit és igazán jó egyedi játékra. Csodaszép piros pöttyös zománcozott fém teáskészlet fő számára teszi felejthetetlenné a délutáni teázást. Cheef Cook egy gyönyörű és elragadó edénykészlet, mely minden játékkonyhába tökéletesen illik. Gyermek teáskészlet megörvendeztet minden kislányt, aki szeretné barátait meglepni ötórai teával gyerekszobájában vagy a kertben.


Pöttyös teáskészlet.

Változatos, jókedvre derítő színekben, hogy öröm legyen a teázás. Egyedi, kézzel festett, minőségi kerámia csészékkel, kannával. Piros fehér pöttyös egyszemélyes kerámia teás készlet. Ha értesülni szeretnél legújabb termékeinkről, akcióinkról, iratkozz fel! Hasonlítsa össze az árakat!


Eladó porcelánok, porcelán tárgyak hatalmas választéka. Vásároljon vagy hirdessen a Galéria Savaria online piactéren. Tányérok és étkészletek a 4Home.

Ft felett ingyenes kiszállítás termék készleten Pénzvisszafizetési garancia Több ezer elégedett ügyfél. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Lány játékok széles választéka kínálatunkban, nézd meg ezt a piknik teás készletet. A Bigjigs egyik legnépszerűbb játéka ez a teáskészlet. Lásd vendégül egy piknikre a barátaidat, akárcsak az igazi felnőttek. Magunkkal vihetjük akár hosszabb utakra is, hiszen egy teaszünetre mindig van lehetőség. Hívd át barátnőidet egy teapartira!


Kellemes időtöltést ígér ez a szép, rózsaszín pöttyös teáskészlet ! A darabos szettben tálca, kistányérok, csészék, aljak és egy kanna kapott helyet! Színes, pöttyös , kerekded! A legvidámabb kerámia teás szettünk, melyhez teáskanna is tartozik. Családoknak különösen ajánljuk, hiszen a gyerekek és a felnőttek egyaránt szeretni fogják!


Az ár db teáskannát és db különböző színű csészét tartalmaz, alátétekkel! Adóval együtt Vidd magaddal a szabadba vagy szobádba ezt a csini pöttyös teáskészletet és tarts egy varázslatos pikniket. Biztosan fantasztikusan fogjátok.

Játékkonyha és kellékei, Edénykészletek × Figyelem! Az oldal sütiket használ annak érdekében, hogy a vásárlás könnyebb, gyorsabb, és gördülékenyebb legyen. A teáskannát, csészéket, tányérokat és tálcát tartalmazó készlet pöttyös mintájú, és egy bőrönd is tartozik hozzá.


Kevés helyet foglal és egyszerűen szállítható, ami különösen hasznos abban az esetben, ha folyton utaznak a gyermekkel. Nemcsak az óvodába vagy a nyaralásra viheti magával, hanem egy a nagyszülőknél töltött hétvége idejére is. Porcelán teás- és kávéskészletek személyes és személyes változatban, mely remek ajándék pároknak, nászajándéknak is.


Dekoratív, díszdobozos kávéskészlet és teáskészlet a hangulatos kávézáshoz, teázáshoz. Bigjigs piros pöttyös teáskészlet - porcelán, Élvezetessé varázsolja a teázást ez a gyönyörű, piros pöttyös porcelán teáskészlet. A készlet tartalma: darab csésze és alátét, db teáskancsó, db cukortartó, db tejkiöntő. Az Écoiffer teáskészlet dobozban alkalmas reggelizések vagy uzsonnázások eljátszásához is. A szettben találhatók pöttyös bögrék és süteményes tálak sütikkel is, hogy semmi se hiányozzon a tea mellől.


Konyhafelszerelés, étkészlet, tányérok, evőeszköz, palacsintasütő, tésztagép, cserépedény, befőttes üveg, poharak, konyha, bögrék.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések