2018. július 12., csütörtök

Domború üveg gyártás

Domború , homorú üvegek , domború , homorú tükrök, edzett üvegek , hőálló üvegek gyártását ,. Edzett üveg gyártás ( üvegajtó , zuhanykabin). Sík vagy domború , normál vagy színes, síma vagy katedrál üvegből. Az utángyártott tükörlap, lehet sík, vagy domború is.


Minden esetben élcsiszolt széllel adjuk át a. Ez lehet sík-, domború -, kopolit-, vagy hőszigetelő üveg vagy akár tükör beépítése, szerelése is.

Telephelyünkön az üvegek méretre vágását rövid határidővel vállaljuk sokféle katedrálüveg, többféle vastagságú síküveg, ragasztott biztonsági üveg , anyagában színezett és reflexiós üveg , normál és színes üveg bármelyikéből. A hőszigetelt, thermo üveg =Két esetleg három réteg üveg , légmentes összeragasztva. Az alumínium távtartó hőhidat képezne az üvegek között, ezért a távtartót butil ragaszóanyaggal rögzítjük az üvegekhez.


Világító, vagy megvilágított 3d betűk, plasztikus feliratok, domború , falsíkból kiálló kivitelben. Az edzés egy hőkezelési eljárás, amelyben a gyártás során maradandó felületi nyomófeszültséget hoznak létre, szabályozott hevítési és hűtési eljárással, annak érdekében, hogy nagymértékben megnöveljék az üveg mechanikai és hőmérsékleti feszültséggel szembeni ellenállását. Keresés × Főoldal Szolgáltatások.


Méretre vágás Üvegcsiszolás Üveg fúrás Tükör Képkeretezés Akvárium Autóvisszapillantó Sü. Hardlex, keményített kristályüveg, edzett üveg.

Lényegében a kristályüveg egy olyan fajtája, amit a gyártás során 650°C-ra hevítenek, majd hideglevegővel hirtelen lehűtik. Az üveg karcállósága, ütésállósága. Egyedi üveg gyártás. Legyen az: előszoba, fürdőszoba, az Ön otthonán kívül vagy belül az Üveg Doktor csapata megtalálja és elkészíti az Ön igényeinek megfelelő tükröt.


A lággyá vált üveg a tepsi formáját felvéve domború vagy homorúvá válik. Kihűlés után lehet a fent említett foncsorozást elvégezni, így kapjuk a domború vagy homorú tükröt. A formájából adódik, hogy „táblából” nem lehet a kívánt méretet elkészíteni, ezért már az üveg hajlítása előtt tisztában kell. Vállaljuk egyedi méretű és formájú akváriumok, terrárium elkészítését, kedvező áron, rövid határidővel! Szekrény árkalkulátor Adja meg a méreteket, az ajtók anyagát majd válassza ki a legszimpatikusabb elrendezést.


Ha a tükör nem sík, akkor másfajta kép keletkezik. A domború tükrök kicsinyítik a látszólagos képet, míg a homorú tükrökkel nagyított valódi kép alkotható. A kép távolsága a tárgy távolságán kívül a tükör fókusztávolságától, görbületétől is függ.


Hullámos, egyenetlen felszínű tükrök torzképet adnak. Az egyedi tükör készítés során nyugodtan elengedhetjük a fantáziánkat, nem kell megelégedjünk azzal, hogy sima, átlagos, négyszög alakú tükröt veszünk és azt építtetjük be a fürdőszobába vagy bármelyik helyiségbe. Igény szerint helyszíni kiszállással és szereléssel vállalunk mindennemű üveges munkát, közület és lakosság részére egyaránt rövid határidővel, törekedve a megrendelői elvárások kielégítésére. Ha időben értesülni szeretne legjobb ajánlatainkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!


A Feliratkozás gomb lenyomásával egyben elismerem, hogy elolvastam az Adatvédelmi nyilatkozat-ot, és az adataim kezeléshez hozzájárulok.

Cégünk hosszú évek üvegcsiszolási és tükör készítési tapasztalattal várja partnereit a X. Fő tevékenységeink közé tartozik a síküvegcsiszolás, bútorüveg gyártás , üveghajlítás, domborítás, valamint domború visszapillantó tükör készítést is biztosítunk kőbányai ügyfeleink részére. Kirakat üvegezés, ajtó üvegezés, hőszigetelt ablak üvegezés. Tükör, Képkeret, Fürdőszoba tükör, tükör. A kovasavnak (kvarc, homok) fémoxidokkal való összeolvasztása által mesterséges szilikátokat nyerünk. Forgalmazott termékek Gyártás.


Mélyhűtőláda ferde domború üveg tetővel Mélyhűtőláda vízszintes tolótetővel Mélyhűtőláda vízszintes üveg tolótetővel Mélyhűtőláda felnyíló tetővel Mélyhűtőláda felnyíló teletetővel M. A Colcom Fluido rendszerének új tagja a Frame profil, amellyel Loft stílusú üveg tolóajtók készíthetők. Ez az egy profil számtalan felhasználási lehetőséget nyújt akár csak keretezni szeretne, vagy osztásokat elhelyezni az üvegajtón.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések