2018. július 2., hétfő

Fa teraszburkolat győr

Fa teraszburkolat nagy választékban! Thermowood (hőkezelt) fa teraszburkolat , fa falburkolat, padlóburkolat! Minőségi fa burkolatok kedvező áron az importőrtől!


Fa olajat csak esztétika miatt ajánljuk, de sok esetben lerakás után érdemes akár több hónap múlva, mert nem biztos, hogy szükség lesz egyáltalán a felületkezelésre, akkor viszont teljesen gondozásmentes fa teraszról beszélhetünk. Természetesen mivel fa , ezért akár évekkel később is lehet olajozni, nem úgy, mint a műanyag teraszburkolatokat. Környezetbarát, vegyszermentes kezelésüknek köszönhetően egészen más kategóriát képeznek a hagyományos szárított és vegyszerekkel tartósított, fa teraszburkoló anyagokkal szemben.

Ebben a szélességben már nem sok teraszburkolat állja meg a helyét kültéren, de a thermowood kőris fa teraszburkolat az egyetlen, ami a legkevésbé fog vetemedni mégis hihetetlen gyönyörű marad a felülete. A teraszburkolat 16cm szélessége miatt még jobban adja vissza a kőrisfa erezetét. Több érv emellett a teraszburkolat mellett szól: Hő kezelt eljárással készült így minimális a mozgása, klipszes lerakású így nem látszik a csavar feje és tartósabban marad esztétikus.


Csak sötét barna színben kapható. Teraszburkolat lerakása. Arra kell figyelni, hogy a fa teraszburkolat járófelületek végei alátétprofilokra érkezzenek.


Az olajozás nem az. Milyen a fagyállósága,kopásállósága,vagy éppen az anyag minősége? A WPC teraszburkolat fa –műanyag kompozitból készülő burkolat.

WPC termékeink (wood-plastic composite) azaz fa -műanyag kompozit anyagok farostból (bambusz,faliszt), hőre táguló, újrahasznosított műanyagból és egyéb adalékanyagokból áll össze, melyet nagy hőmérsékleten és nyomás alatt préselnek. Ellenáll az időjárás hatásainak legyen az forró napsütés vagy akár nagyobb mennyiségű csapadék, nincs korhadás vagy vetemedés. A fa –műanyag az építőiparban.


Mindemellett a hőkezeléssel módosított fa messzemenőkig rezisztens a gombásodással szemben. A hőkezelés hatására megváltozik a fa kinézete is, a hőmérséklet intenzitásától függően homogén, sötét színárnyalatot vesz fel, de mindezt úgy, hogy közben nem veszíti el a jellegzetes karakterességét. Miért éppen fakerítés ? Azért, mert a faanyagok időtállók és jól megmunkálhatók. Fenyő, kőris, quick deck, thermowood teraszburkolat , fa teraszburkolat kiegészítők, fa terasz szerkezeti fák , kültéri fa teraszburkolat nagy választékban az.


Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: 16:28. Hőkezelt (Thermo, Thermowoo Thermoholz) fa teraszburkolat. A hőkezelt fa teraszburkolat előnye, hogy tartós és szép, a hemicellulóz lebomlása, cukor fából való kiégése miatt a kártevőknek, gombáknak, penészedésnek jobban ellenáll, nem korha formáját megőrzi.


A trópusi fa teraszburkolat exkluzív megjelenésű, rendkívül kemény és tartós, kb. Illatával, esztétikai szépségével minden más burkolattól különbözik. Ezt az anyagot már az ősidők óta feldolgozzuk, közel áll hozzánk.


Gerenda, oszlop, palló, szarufa, szelemen: méretpontos luc fenyő fűrészáru szlovák importból könnyűszerkezetes épületek, tetőszerkezetek és teraszok szerkezetének kialakításához. Kültéri burkolat mint kőburkolat a természet ihlette, a hegyvonulatok, tengerpartok és sziklás fjordok szépsége. A fatelep, ahol megtalálja, amit keres.


Skandináv Fatelep - minőség közel Önhöz.

Gyor elérhetőségei, térképes helyadatai és útbaigazítási információi, kapcsolatfelvételi űrlapja, nyitvatartási. We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. Megkereséseink nagyobb része Győrből illetve Győr környékéről érkezik.


Borovi fenyő teraszburkolat. A WPC , vagyis a fa -műanyag teraszburkolat meleg burkolat, ami üde színfolt lehet a máig többségben lévő hidegburkolatok között. Kültéri fa teraszburkolat fektetését kizárólag speciális időjárásálló rozsdamentes, e célra gyártott csavarral javasoljuk, – párnafa vázrendszerre történő.


A modern építészet és kerttervezés nem is akar, de nem is tudna enélkül a megújuló természetes alapanyag nélkül meglenni. Mindig megragadja a tekintetet – akár a kezeletlen fa elszíneződéseivel, akár az impregnált fával, ami odafigyelést igényel. Szibériai vörösfenyő teraszburkolat mind a két oldalán ugyanolyan bordás kialakítással Nézd meg kicsomagolva ITT.


A fából készült teraszburkolat kiválóan alkalmas teraszok, kerti utak, pihenők, medencés kilépők kialakítására. Amennyiben az egyik fele nem tetszik meg lehet fordítani. Nemcsak a kertben alkalmazható, hanem vendéglátó egységek, éttermek, fagyizók, cukrászdák és pubok kerthelyiségeinek minőségi burkolására is. Felületkezelése nem szükséges, de.


Cégünk több mint éve alakult vállalkozás, melynek fő profilja a különböző fából, de különösen trópusi tömörfákból készült kültéri fa teraszburkolati rendszerek forgalmazása, beépítése országszerte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések