2018. július 10., kedd

Sablon minták falra

A mintákat közönséges mosogatószivaccsal vittem fel a falra , nem ecsettel, mert nem akartam, hogy szétkenődjön a művem a túl sok festéktől. Festősablonok, festő stencil sablon minták. Ez a dekorációs módszer bár kicsit valóban több munkát igényel, főleg nagyobb felüleleteken, ezért inkább kisebb részletekhez vagy hátterekhez javasolt, azonban a kész munka nagyon mutatós lehet.


Használata azért persze nem túl bonyolult, csupán kis begyakorlást, némi. Kínálatunkban levő festősablonok vékony műanyag lapból vannak kivágva. Minden festősablon mintánk kínálatunkba van a falmatrica kategóriában is mint falmatrica.

A sablon minták kicsit eltérnek azoktól amelyeket falmatricaként gyártunk. A sablonok úgynevezett hidakkal vannak átkötve hogy ne essenek szét és használhatóak. Csinálj magad fali pillangódekorációt papírból. Pillangódekoráció készítése saját kezűleg sablonok segítségével. A stencilek vagy más néven festő sablonok olyan műanyag fóliák, amelyeken valamilyen minta vagy ábrázolás alakú kivágás található.


Ennek köszönhetően a festősablont elég a falra helyezni, és lefesteni vagy hengerelni, és szép, szabályos mintát kapunk. Vizes alapú festékkel, sablon nélkül dolgozom, adott kép alapján, de személyre szabottan. Nem tudom elképzelni, hogy olyan munkát végezzek, melyet szív és lélek nélkül, muszájból kell végeznem.

Ezért (is) bízom abban, hogy mint falfestő, nem fogok Önnek csalódást okozni. Rajzoláshoz színezéshez sablonok minták - Szeretsz rajzolni festeni de nincs ötleted látogas el ide itt nagyon sok rajzot festményt találhatsz amíkből remek ötletteid lehetnek. A cikkekben szereplő sablonok a fenti menüpont alatt és itt, a SABLONOK oldalon találhatók. A cikkben szereplő sorszám alapján tudod beazonosítani. Gyerekszobai dekoráció: dobozt a falra ! Halloween estéjére!


Hogyan tegyünk képeket a falra ? Színminták a falra ! A mandala, mint dekorációs elem, nemcsak a falra jó! Termékeink rendkívül széles minta-, szín- és méretválasztékával valamint rengeteg akció ival kedveskedünk látogatóinknak! Bátran díszítsd környezeted a saját kezűleg készült matricáinkkal - faltetoválásainkkal, melyek szinte bármely felületre felragaszthatóak: bútorra, falra , ajtóra, ablakra, laptopra, tükörre, hűtőre, csempére stb. Sablon minták falra. Szuper jó dekorációs ötletek falra ! Képkeretbe tehetünk mágneslapot, melyre betűket, mintákat tehetünk fel.


Van, aki közvetlenül a falra rajzolja fel a mintát , de ezt csak gyakorlottabbaknak ajánlom! Festés minták falra - Barokk A festősablonok használatával, olcsón és nagy felületen valósíthatod meg elképzeléseidet. A stencil felhasználható bútorok, textilek és több minden más hasonló tárgy díszítésére is.

Különleges dolog a transzfer falmatrica, amikor a hordozó papírról csak a festékréteg kerül át a falra , mert így egy rendkívül igényes dekorációt kapunk, ami lehet akár színes rajz vagy bármilyen kép is. Ecsettel kezdjük a festést, először a minták körül úgy, hogy a mintaelem közepétől kiindulva, kifelé húzzuk az ecsetet. Erre azért van szükség, nehogy a karton alá menjen a festék, ezért a minta széleinél óvatosak legyünk. A sablonok készítéshez először is szükséges egy minta, amit át kell másolni a kiválasztott anyagra.


Először is válasszuk ki a megfelelő mintát. Ha még nem készítettünk sablont, ajánlatos egyszerű formákkal kezdeni. Itt találhatod azokat a stencileket, amelyek betűket, számokat vagy feliratokat tartalmaznak. Segítségükkel jókívánságokat, üdvözlőszövegeket vagy feliratokat alakíthatsz ki mixed-media vagy scrapbooktechnikával készült alkotásaidon.


Papír angyalka sablonok. D hatások eléréséhez nyújtanak segítséget a sablonok, stencilek. Karácsonyi angyalkák papírból, sablon alapján.


A stencil, sablon segítségével a pasztákat, festékeket egyszerűbben vihetjük fel a díszítendő tárgyak felületére. A stencilekkel, sablonokkal szép felületi mintákat vihetünk fel az alapanyagokra. A legszuperebbek vagytok! Eszméletlen a férjem nagymotorjára készitett egyedi dekor matica a motoros cimborák irigykedve nézik!


Kinéztem én is egy virágos falmatricát, hamarosan rendelem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések