2018. július 12., csütörtök

Konyhabútor bontott téglából

Konyha, étkező bontott téglából ? Ha tudo hogy a bontott tégla tetszik, de nem tudo pontosan mit is szeretnél belőle, kevés az ötlete akkor itt nézelődj ihletért! Bontott téglából épített konyhabútort szeretnénk, hol találok hozzá ötleteket? A tisztított téglákból készített konyhabútor a régmúlt varázsát hozza a lakásba. Hihetetlen, de erre is jó bontott tégla !

A hagyományos nyári konyha luxuskivitelű változata high-tech sütővel, hűtővel, mosogatóval és. Ytong téglából , vagy hagyományos téglából is falazni. Az U alakú konyhapult bontott téglából épült része. Kivitelezés házilag? Két kicsi baba mellett nem sajnálták az időt és a fárdadtságot, hogy a lebetegedett iparos helyett saját maguk nekiálljanak a téglaburkolatok elkészítésének.


Látjátok a téglafal közepén, a belső oldalán azt a sárga dobozt? Az az áram a főzőlapnak.

Itt már készen van a félsziget, bent van a mosogatógép, az alsószekrények korpuszai. Van a pultnak teteje és bent van a mosogatómedence is. Legtöbben a konyhabútor beépítését tartják fontosnak, ám sok más esetben is. Akciós YTONG falazóanyag, akciós Silka mészhomok tégla és Xella.


Könnyen, saját ízlés szerint építhető meg belőlük a konyhabútor , polc, pult, szekrény,. Mindezt kialakíthatjuk téglából , sőt használt téglából. Nem kell hozzá más csak néhány bontott tégla, sóder és jókedv. A kertlap tanácsa szerint először találd ki, hol szeretnéd építeni, merre menjen, milyen vonalvezetéssel.


Időtálló, tradicionális formák kedvelőinek ajánljuk ezt a stílust. Az épített konyhák között többnyire a rusztikus stílus terjedt el, de modern formában is lehetséges a megvalósításuk. Reméljük, találsz köztük olyat, amitől beindul a fant.


Téglából készült konyhabútor? Az érdekelne, hogy a tetején a munkalapot, illetve benne a polcokat mi tartja, milyen megoldással lehet megcsinálni, ami tartós? Ajtók nem lesznek, azt nem akarunk, max függöny, vagy azt se.


A telek egészét téglából épített kerítés veszi körbe,. Azépített konyha az időtálló és tradicionális formákat kedvelők számára lehet remek választás.

De melyek is a jellemzői ennek a stílusnak? Szeletelt téglafal cm-es szeletekből! Már meglévő betonpincébe kértek boltívet. Ha beköszönt a tavasz mi is egyre több időt töltünk majd a szabadban.


Akinek kertje van, pontosan tudja, milyen kellemes. Ildáre faáruház Eladó ház, Vecsés, szoba, konyha TÉGLÁBÓL cirkóval , Vecsés településen m² alapterületű családi ház eladó. A konyhaönmagában kétféle világítást kap, mindkettő funkcionális és esztétikai is egyszerre. Kreatív kerti dekorációk téglából A bontott , régi téglákat nem csak a kert egyik eldugott részében tárolhatjuk, hanem igazán kreatívan fel tudjuk használni dekorációként kertünkben.


Nem csupán a házunk legyen téglából ,. Az ingatlan Boldog egyik legjobb részén található. A szobák hajólap burkolattal vannak ellátva, a többi helyiség járólapos. A beépített konyhabútor az ár részét képezi, a többi bútor pedig az ár részét képezheti, amennyiben a vevő igényt tart rá.


Sokan odavagyunk a bontott téglából készült falakért, nemcsak a ház homlokzatán, hanem a belső terekben is. Ha meguntuk vagy stílust váltunk, inkább fessük át a téglafalat, mintsem le kell. Mi is majd téglából rakottat szeretnénk, na de mikor?


Az Uram azt mondja, hogy pakoljam ki a konyhát (tehát: ne legyen mosogatóm pl.) és egyből nekilát, csakhogy én ismerem őt és nem hiszek neki :) Majd ha tényleg nekilát, akkor kipakolok. Ha a kerti grilltés a pultot bontott téglából építjük, mészkő fedőlapokkal tehetjük tartósabbá, a grillező belső felületét pedig samott téglával bélelhetjük ki. Készítsünk fillérekből hatékony házi füstölőt, mutatom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések