2018. július 25., szerda

Uborkaháló ár

Növénytartó uborkaháló A növényháló segíti a kúszó növények futtatását valamint megtartását. A termékárakat és szállítási díjszabást az adott forgalmazó az utolsó ÁrGép-es frissítés óta esetleg módosította. Minden ár az adott forgalmazótól származó bruttó ár , amely a szállítási költséget nem tartalmazza.


Az adatok tájékoztató jellegűek. Két irányban nyújtott m széles uborkaháló , zöld színben.

Nemcsak uborka, hanem bab és borsó termesztéséhez is javasoljuk. A feltüntetett bruttó ár méter széles és méter hosszú uborkahálóra vonatkozik. Alkalmas-e az uborkaháló futó növények, virágok futtatására a kerítés mellett (a kerítésre futtatott virágainkat a szomszéd kutya lerágja, ezért szeretném az alsó méteren a kerítéstől a növényeket távol tartani). A két szélét bambuszrúdra erősíteném, hozzádöntenénk és erősítenénk a. A kordonos uborkatermesztéshez alkalmazott m széles két-irányban nyújtott uborkaháló a hobbi kertekben is sikeresen alkalmazható. A műanyagból készült növényfuttató háló (más néven uborkaháló ) sima felületre, vagy karókra rögzítve, alkalmas növények futtatására olyan területeken is, ahol nincs más mód lugas kialakítására.


Tökéletes megoldás lehet növényfuttatáshoz előre elkészített vázra rögzítve.

A váz lehet fából épített. Uborkahálók kategória az Kertesz-Bolt webáruházban. Spanyol gyártású, Uv stabil háló uborkához. A növénytartó segíti a kúszó növények futtatását valamint megtartását. Gardening termék katalógusunkat!


Alkalmasuborka, bab,borsó és minden futó, vagy kordon művelésű növény termesztéséhez. Virágkertészetben szegfűhálóként használatos. Az uborkaháló alkalmas növények felfuttatására, megtartására. Kertészeti, locsolástechnikai, mezőgazdasági, borászati, pálinkafőző és állattartási eszközök széles választéka, szakszerű tanácsadás több mint éve.


Nincs termék az adott kategóriában Akciós termékek. ORBIT STS érintőképern. Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet!


Ez az ár változhat a megrendelt áru értékének, terjedelmének, súlyának, fizetési módjának (utánvét) függvényében! Ha bármilyen információra van szüksége kérem vegye fel velünk a kapcsolatot! Műfű árak összehasonlítása – Vásárolj kedvező áron – Kattints vagy használd a keresőt – Találd meg az Neked szóló műgyep ajánlatot!

Ha az uborka elérte az uborkaháló tetejét vagy a legfelső kifeszített. Ismeretes a szegfűháló és uborkaháló elnevezése is. A sütiket letilthatja a böngészőjében vagy az „Engedélyezem” gombra kattintva elfogadja a használatát.


Egyéb kerti eszközök, Kert. Hasonlítsa össze az árakat! Nagyon fontos, hogyha nagy az állvány, bár kicsinél is, rögzíteni kell vmihez, mert ha már. A tokajink egy nemzeti kincs Szerintem a tokajink egy nemzeti kincs. Felhasználási javaslat: – fóliasátraknál, üvegházaknál árnyékolásra – baromfiudvar védelmére – szőlő és gyümölcskultúrákban jégkár megelőzésére – kerti helyiségek árnyékolása – homokozók, medencék felületének védelmére az állatok és a lehulló levelek ellen, stb.


Könnyen formára alakítható. Legújabb ir Vásárlási, eladási és csere hirdetések. Takarítson meg időt azzal, hogy ránk bízza a keresést.


Amint találunk valami olyasmit, ami érdekelheti Önt, e-mailt küldünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések