2018. március 27., kedd

Ultra tisza tó

Versenyünknek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza - tó környéke ad otthont. Ez a garancia arra, hogy futóink a nyár közepén tiszta levegőn, csodálatos és érintetlen környezetben teljesíthetik az általuk kiválasztott távokat. Igazi kikapcsolódás egy szuper teljesítés után, akár a. Ha szombaton már megcsodáltátok a gátról a Tisza-tó. További kérdésekkel és személyes nevezéssel várunk.


Kérjük, tekintsd meg e-mail fiókodat, ahová elküldtük neked a nevezés és a fizetés részleteit.

Ne feled a nevezési díj tekintetében nem a mai nap, hanem az utalás dátuma számít! Sportbaráti üdvözlettel UTT-1TEAM Kérjük, hogy. Köszönjük nektek, hogy velünk töltöttétek ezt a hétvégét, szponzorainknak pedig a bizalmat, hogy az UB Kisköre mellé álltak.


A versenynek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi övezete, a Tisza - tó környéke ad otthont. A verseny Ujvári Imre, Tiszafüred város polgármestere indította. Mint mondta, Az Intersport Tour de Tisza - tó , a Decathlon Tavi Napok után egy újabb országos sportrendezvénnyel gazdagodott a város, amely azt bizonyítja, hogy a Tisza - tó egyre népszerűbb a sportszeretők körében is.


Verseny (összesen 8db Verseny kapható a Maratonman DEPO-ban.) A MARATONMAN VERSENYSOROZAT azoknak szól, akik hozzánk hasonlóan imádják a futást! Azoknak, akik még csak most kezdenek rákapni az ízére és azoknak, akik már rendszeresen futnak.

Szóval mindazoknak, akik úgy állnak a. A Tisza - tó vadvízi világa gyalog, kerékpárral, lóháton és csónakkal is bejárható. A Tisza -tavi madárrezervátum védett terület, csak vezetővel látogatható. Poroszlón a Tisza -tavi Ökocentrum, mely interaktív módon mutatja be a Tisza - tó és a Tisza -völgy természeti értékeit és élővilágát. Jövőre az egyik legfontosabb újítás az lesz, hogy a 1kilométeres távot 1kilométerre bővítjük - mivel ősszel elkészül Poroszlónál a híd és egy szuper, tükörsima kerékpárút, amely lehetővé teszi ezt. This video is unavailable.


UB-re jogosultságot érő helyek lesznek elérhetőek. Ultra Tisza-tó eseményt. Melletted gyönyörű golfpálya és kilátás a Balatonra. De itt, te ma még csak a kör.


Rendezvényünknek Kelet-Magyarország egyik legszebb természetvédelmi környezete, a Tisza - tó környéke ad otthont. Futóink a nyár közepén tiszta levegőn, csodálatos és érintetlen övezetben teljesíthetik a távokat. TÁV: 1km a Tisza - tó körül VERSENYKÖZPONT: Tiszafüre Morotva kerékpáros pihenő.


A legrövidebb szakasz mindössze km, a leghosszabb 1km lesz. UPC MOBIL ULTRA TISZA-TÓ 111. Reméljük legalább annyira szerettétek, mint mi!


Gyorsan összeszedték a csapatot és elintézték a nevezést, így a hatfős Bihari vágtázók többi tagjának már szinte csak futnia kellett.

Krisztina Varga-Berecz. Már régen kinéztem egy hétvégére az elsősorban nyáron népszerű kirándulóhelyet, de a hétvégi látogatás alapján bátran állítom, érdemes ide más évszakokban, és hosszabb időre is jönni. Challenge yourself by completing the little brother of Balaton lake circle and raise money for the seriously ill kids of Bátor Tábor camp!


Run or ride your bike around the biggest and most beautiful lake of East-Hungary, the Tisza. FRISSÍTÉS A versenyen a vízen mindkét távon egy-egy frissítőponttal várunk benneteket, hogy igény esetén pótolhassátok az elvesztett folyadékot és kalóriákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések