2018. március 15., csütörtök

Képakasztó fúrás nélkül

A fali dekorációk, festmények, képek vagy fotókeretek cseréje a képfüggesztő akasztókkal és sodronyokkal a legkönnyebb. Akasszon fel több képet és rendezze el azokat, a saját ízlése szerint néhány perc. A Botond képakasztó apró tüskéi kalapáccsal beüthetők a falba, nem. Amikor falra szeretne rögzíteni valamit, nincs szükség fúrógépre.


Nyom nélkül eltávolítható öntapadó akasztóinkkal szerszámok nélkül megoldható a feladat!

Kampó, stift, képakasztó kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshop - online barkácsáruházban sokféle méretben és minőségben. Válasszon Praktikusan! Botond képakasztó , nem kell a falat fúrni, egyszerűen csak kalapáccsal beleverhető a panelba.


Tulajdonképpen egy fehér, műanyag képakasztó , amelyen apró szögecskék vannak, azokat kell a falba beverni, olyan mintha tűk lennének. Ez a képfüggesztő rendszer lehetővé teszi, hogy fúrás és rongálás nélkül , rugalmasan dekorálhassa helyiségeinek falait. E sokoldalú galériasín rendszer beillesztése otthona belsőépítészeti megoldásai közé egyszerűen és gyorsan megoldható a Képkeret-bolt képfüggesztő rendszerének alkalmazásával.


Albérletlakók és saját lakással rendelkezők is gyakran találkoznak a fúrás mizériával.

Már ha lehet fúrni, és a Kedves Tulajdonos nem tiltja meg. Ki tudja, a vakolat alatt mi lapul és ez milyen. A rendszer lelke egy falra szerelt keskeny sín, amibe tetszés szerint függeszthetjük képeinket, a fal rongálása nélkül.


A képfüggesztő rendszerek, más néven galériasínek használatával megkönnyíthetjük a képek cseréjének a folyamatát! Elvileg egy ilyen kilóig elbírja a képet és el is hiszem, a mi lakásunk tele volt ilyenekkel, amikor beköltöztünk, és nagyon megszenvedtünk velük, mire kijöttek. Szögelés, fúrás nélkül hogyan lehet falra rögzíteni egy kis tárgyat úgy, hogy ha lekerül a helyéről nem hagy nyomot?


Képakasztó rezezett stifttel. Fali kampó szeggel. Különböző méretben. Az oldalon szereplő árak �. Karnis webáruház és bemutatóterem. Nagy választék, kedvező árak, országos házhoz szállítás, karnis akciók - Budapest, Cinkotai út 51.


Amint újból elérhető lesz ez a termék, a(z) e-címen értesítünk Téged! A képakasztó rendszer használatával elkerülhető a folyamatos szögelgetés és lyukfúrás. Powerbutton Universal közepes akasztó.

Víz- és hőálló, és akár kg megtartására képes. Sőt ha látszik a csavar akkor elve képakasztó , mert egy csavar is szerelvényként néz ki a falon. Fúrás és tipli és csavar. Ez a könnyebben javítható ha lekerül a kép.


A ragasztó szalagok mind hagynak nyomot, főként hosszú idő alatt. Tolatóradar fúrás nélkül A rendszer lényege, hogy elektromágneses elven működik, ellentétben a hagyományos tolatóradarokkal, ráadásúl beépítés után teljesen rejtett marad. A radar lényege egy a lökhárító belsejébe beragasztható szalagantenna, ami érzékeli a körülötte lévő teret, illetve annak változásaira. Furatbővítés pedig az, amikor a már meglévő furatot nagyobb átmérőjű furattá munkálják meg. A forgácsolómozgást és az előtolómozgást végezheti a munkadarab is és a szerszám is.


Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. A fúrást többféle eszközzel lehet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések