2018. március 19., hétfő

Fa bútorláb

Fa bútorláb

A fa bútorláb és szekrényláb mindig is kulcsfontosságú szerepet játszanak még ha nem is tűnhet úgy az első pillanatban. Jelenlétük és formájuk meghatározza a bútorról alkotott összképet. Ezért fontos hogy mindég az aktuális bútor formájához válasszuk a hozzá legjobban illő fa bútorlábat. Jelenlegi fő profilunk a kárpitos bútorok fa , és fa -fém kombinációjú lábainak gyártása. Európa legnagyobb kárpitos bútor gyárainak szállítunk be nyers, illetve felületkezelt falábakat, fadíszítőket.


Kérheti nagyobb, vagy kisebb átmérővel, de ha alacsonyabbat, vagy akár magasabbat szeretne, az sem gond! Ha a beépítéshez szükség van csapra, azt is rá tudjuk esztergálni, a csap átmérője, hosszúsága tetszőleges méretű lehet! Ha egy meglévő bútorlábat kell pótolni, elég csak egy fotót küldenie a. Fa bútorláb AS-DN-03. Kemény fából faragott fa bútorláb , bútorlábak és asztallábak, dohányzóasztal láb.


Fa esztergált bútorlábak Minimálisan megrendelhető mennyiség: 20db! Bors és Horváth bútorszerelvény szaküzlet. Esztergált faláb 1-es Esztergált faláb 2-es Esztergált faláb 3-as.


Főbb faesztergályos termékeink: fa asztallábak, lépcsőkorlát kezdő és köztes oszlopok, lépcsőkorlát kapaszkodók, asztali órák, de ezek mellett gyártunk még bútorlábakat, gyertyatartókat, oszlop csúcsdíszeket és szebbnél szebb esztergált fa oszlopokat is. Bútorlábak vásárlása és rendelése az OBI-nál. Nálunk több mint 9féle színből lehet válogatni!


Január 10-től árváltozás, kérjük tekintse meg az új árlistánkat. FigyeleKastamonu bútorlapoknál csak féle színt vágunk m2-re, a többit is vágjuk méretre csak a teljes táblát ki kell fizetni. DVÖZÖLJÜK A SZIL- FA KFT.


Rejtett (alsó) a fa fiókokhoz. Hőkezelt fa terasz. A bútorláb fa vétele a webáruházból a legkönnyebb módja annak, hogy hozzájusson a termékhez. Ezeket a termékeket sokféleképpen fel lehet használni.


Franciaágy esztergált fa -inox bútorlábbal - 156-os díszítőelem és 015-ös inox fa bútorláb : Franciaágy esztergált fa -inox bútorlábbal - 156-os díszítőelem és 015-ös inox fa bútorláb. Emeld magasabbra az ágyadat IKEA fa vagy fém ágylábakkal vagy ágy támasztó lábakkal. Az összes IKEA ágyalaphoz és fakeretes rugós matracához illenek. Sokféle stílusú és anyagú ágylábat kínálunk. Neked csak választanod kell!


Fa bútorláb

A böngészés folytatásával ön elfogadja ezek használatát. A cookie-k felhasználásának módjáról, illetve azok blokkolásáról részletesen tájékozódhat az Adatkezelési szabályzatunkban. A fa stukkó aplikációk kitűnően felhasználhatóak a lakberendezésben, melyre jó példa az ajtó és ablak tokok, nagykapuk és szárazbejárók díszítése, vagy egy üzlet portál kialakítása fafaragással. A fafaragások emellett akár a bútor elkészítésekor is hasznosnak bizonyulhatnak.


Egy klasszikus felhasználás például. Natúr hárs, lakkozott hárs vagy calvados színben. Méret : 10cm, Barkács webáruházunkban minden megtalál amire szüksége lehet.


Fa bútorláb

Hírlevél feliratkozás Kérjük adja meg nevét és e-mail címét, hogy mindig értesülhessen a legfrissebb információkról, akciókról! Minden bútor alapja a láb, amelyen áll. Kinek, melyik tetszik jobban és melyik illik leginkább az adott környezetnek, ahová a bútor kerül.


Hasonlítsa össze az árakat! Az asztal- vagy bútorláb legfontosabb. Egyedi bútor készítéséhez szükséges bútoralkatrészek, bútorszerelvények, minőségi vasalatok, kiegészítők forgalmazása és értékesítése saját szaküzletünkből és webáruházunkból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések