2018. március 14., szerda

Murexin aljzatkiegyenlítő

A megadott ár a kg-os kiszerelésre vonatkozik. Poralakú, cement- és műgyantadiszperzió tartalmú, szálerősített, zsugorodáskompenzált, hidraulikus kötésű önterülő aljzatkiegyenlítő. Lewell ST 3Standard aljzatkiegyenlítő.


Univerzálisan használható, beltéri sima felületek készítéséhez hidegburkolatok ragasztása és melegburkolatok fektetése előtt 3-mm. ST 3ÖNTERÜLŐ ALJZATKIEGYENLÍTŐ 25KG és még termék közül választhat a kategóriában. Reviews Név szerint senkit sem lehet kiemelni! Felkészült segítőkész.


Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. FMA Kültéri aljzatkiegyenlítő Hidraulikus kötőanyagú, műanyag diszperzióval erősen javított, fagyálló kiegyenlítő habarcs, nagy terheléseknek kitett aljzatokhoz is. Szűrés Alaphelyzet. Aljzatkiegyenlítő , tapadóhíd - Termék típusa. Fontos, hogy minden esetben olyan aljzatkiegyenlítőt válasszunk, amely az adott parkettatípus megkíván, elkerülve ezzel a későbbi kellemetlen problémákat.


Read the publication. A rendszerben alkalmazott alapozók és aljzatkiegyenlítők bármilyen burkolat és terhelés esetén megfelelő szilárdságot adnak. Minimális vastagság mm. Az itt található információk a gyártó által megadott adatok.


A gyártók a termékek adatait. Technikai adatok: Kül- és beltérben alkalmazható önterülő aljzatkiegyenlítő 3-mm rétegvastagságig. Vízzel történő bekeveréskor folyós, kézzel vagy géppel könnyen feldogozható anyagot kapunk.


A teljes kikeményedés után nagyon jól tapad az alapfelülethez. Normál feltételeknél a gyors kiszáradás után kb. A termék csak Dunakeszi telephelyünkön érhető el készletről! Rétegvastagság: 2-mm. Mindennapi munkálatokhoz, és vékony aljzatkiegyenlítésre is.


Vasárnap is nyitva! Extra nagyformátumú lapokhoz, nagy terhelésnek kitett nagy forgalmú helyek, erkélyek, teraszok, homlokzatok burkolásához, max mm rétegvastagságig. A speciális kötőanyagú, feszültségmentes aljzatkiegyenlítő kifejezetten ajánlott beltéri, száraz helyiségek sima felületeinek készítéséhez, gyengébb minőségű alapfelületekre is, 2–mm. Beltéri sima felületek készítéséhez hidegburkolatok ragasztása, melegburkolatok és ragasztott parketták fektetése előtt 1-mm rétegvastagságig. Kimagasló önterülő képességű.


Hidegburkolatok ragasztása és melegburkolatok fektetése előtt 2-mm rétegvastagságig. Kritikus alapfelületekre is. Cementtartalmú, műgyantával javított nagy szilárdságú kiegyenlítő anyag 2- mm vastagságig beltéri felhasználásra. Murexin NE extrém aljzatkiegyenlítő.


Raktáron több mint db Nagyobb mennyiséget is rendelhet! MUREXIN DGyors tapadóhíd 5kg - vásárlás online vagy személyesen szaküzleteink egyikében akár raktárról Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. A kiegyenlítő előnye hogy feszültségmentes, és hidraulikus kötésű önterülő anyag. Ideális választás sima, beltéri felületek és ragasztott parketta készítéséhez, alkalmas görgős szék terhelésénél.


A tavasz végi, nyár eleji időjárás kedvez a kültéri munkálatoknak. Kerti utak, pihenők, járdák, teraszok kialakítása során gyakran előfordul, hogy kültérben szép, sík, egyenletes felületet kell létrehoznunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések