2018. március 9., péntek

Szórható szigetelés

With over a Million Products, Find Exactly What You Need at the Right Price. Discover the Magic of Easy DIY! A fújható szigetelés gyors megoldás, ugyanis akár egy nap alatt egy egész tetőt, vagy házat is le tudunk szigetelni a módszer alkalmazásával. A fújható szigetelés esetében nem kell számolnunk felesleges hulladékkal, a technikának köszönhetően még a gipszkarton fal szigetelése is megoldható, különösebb bontás nélkül.


A Szórt purhab szigetelés alkalmazható: padlásfödém, tetőtér, lapos tető, hullámlemez és hullámpala víz és hőszigetelésére.

A képgalériában mindenki megtalálja az igényének megfelelő képet. A szórható poliuretán hab kötetlen alakfelvételi jellegéből adódóan korlátlan tervezői szabadságot enged. A Sealection 5egyetlen szettjének két komponenséből (körülbelül 2x2liter) optimális esetben körülbelül mkész hab nyerhető. A kivitelezés rendkívül hatékony, egyszerű és gyors, ami alacsony. A Mapei különböző termékrendszereket fejlesztett ki a vízszigetelési munkák biztonságos elvégzéséhez, ilyen például a teraszokhoz, erkélyekhez, fürdőszobákhoz, áthidaló gerendákhoz, medencékhez és tárolótartályokhoz való cementkötésű és akril vízszigetelési termékek teljes palettája, a bentonit paplanok, a cementkötésű anyagok és a bitumenemulziók.


A válaszíró -ban hasznos válaszokat ad. Az aljzat adottságai, hordozóképessége (előkészítés homokkal vagy magasnyomású vízsugárral, esetleg tapadás vizsgálat).

Tetők szigetelése, lemeztető, lapostető, trapézlemez tető szigetelés , családi és panelházak, üzemek, ipari csarnokok, gazdasági épületek szigetelése. A szigetelés nem csak a falak szigeteléséből áll! A lábazati hőszigetelés ugyanolyan fontos, mint a falak szigetelése.


Csak kevesen tudják, hogy a lábazati részen a legesélyesebb hőhíd kialakulása. Az elkészült szigetelés teljes felületét kb. Szórható akár közvetlenül a cserépre, vagy a párazáró fóliára. A szórásos technológiának köszönhetően egy olyan stabil, egybefüggő felületet kapunk, amely statikailag is megerősíti a tetőszerkezetet. Jó hír, hogy a purhabbal régi tetőket is szigetelhetünk, valamint a legtöbb esetben nem szükséges eltávolítani az előző szigetelés alapanyagait.


A helyszínen szórt poliuretán hab (purhab) szigetelés a jelenleg elérhető legkorszerűbb szigetelési eljárás. Hővezetési tényezője messze alacsonyabb, mint az elterjedt hőszigetelő anyagoké. Emellett sok olyan járulékos jó tulajdonsága van amelyeket a jelenlegi hőszigetelések egyike sem tud egyszerre nyújtani. Szórható poliuretán szigetelés készítése, akár járható felülettel Purhab szigetelés készítése lapostetőkön, különleges UV védelemmel.


Bitumenes lemez szigetelés készítése. A FROTH-PAK építési projektek és ipari alkalmazások széles körében használható szórt poliuretán szigetelő hab. Alkalmazható gyors és egyszerű hőszigeteléshez, lég- és párazáró bevonat kialkításához, páralecsapódások megszüntetéséhez, korrózió elleni védelemhez, tömítéshez, rések kitöltéséhez, fröccsöntéshez.


Eddig 7alkalommal nézték meg.

A poliuretán szigetelés az építmények belső felületén kerül felszórásra, ami egy teljesen egybefüggő légtömör vizálló felületet alkot. Bár vitathatatlanul ez a legnépszerűbb része a szigetelésnek, de semmi esetre sem a leghasznosabb. Elkészítjük a szigetelés első rétegét, ügyelve arra, hogy a réteg vastagsága ne haladja meg az 1mm-t. Az első réteg megszilárdulása után felkenhető a második réteg, mellyel elkészül a szigetelés. Külső szigetelés esetén, a nyári napokon a nap nem melegíti fel a trapézlemezt, így a megszűnik az épület belső levegő hőingadozása, valamint a tetőszerkezet dilatációs repedéseit is megszünteti.


A sűrűsége miatt a tetőt merevebbé teszi és akár járhatóvá válik. Megszünteti a belső páralecsapódást. Nem szükséges viszont a régi szigetelés teljes eltávolítása, a szigetelő habréteg felszórása előtt csak víz-, por-, pókháló- és zsírmentes felület-előkészítést igényel, és a legkülönfélébb anyagú felületre is kiszórható. Tetőterek szigetelés szórható poliuretán habbal. Kiemelten fontos tehát ebből a szempontból is a mezőgazdasági épületek hőszigetelése.


A szórt purhab szigetelés kiváló megoldás családi házak tetőszerkezeteinek szigetelésére. Régi, korábban hőszigetelés nélkül épült épületek, istállók, csarnokok utólagos hőszigetelésére illetve vízszigetelésére gazdaságos, gyors és egyszerű megoldás a szórt poliuretán habos szigetelés felhordása.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések