2018. március 15., csütörtök

Hézagkitöltő glett

A Sheetrock univerzális glettanyag, egy gyárilag készre kevert glett , gipszkarton hézagok kitöltésére, és teljes felületű akár Q4-es minőségű glettelt felületek létrehozására. A gipszkartonos munkák mellett a Sheetrock univerzális glett kiválóan alkalmas még gipszrostlapok, beton, pórusbeton, vagy vakolt felületek. A Rimano termékcsalád kiválóan alkalmas a beltéri falfelületek egyenetlenségeinek kisimítására és festéshez való előkészítésére. Kiváló minőségű, gipsz alapú Knauf hézagkitöltő glett beltéri falakon és mennyezeten történő felhasználásra.


Kitűnően alkalmas egyenetlenségek eldolgozásához, rögzítéshez, modellezéshez, formázáshoz és beltéri repedések kitöltéséhez. Különösen jó tapadóképességéből adódóan általánosan használható. A Super Finish vödrös glett , kalcium karbonátból és különböző kötő- és adalékanyagokból álló hézagkitöltő és glettelő. A Knauf SuperFinish vödrös glett egy készre kevert, általános célú glett simítóanyag.


Alkalmas hézagkitöltésre, Q teljes felületnél Q3-Qminőségű glettelésre, valamint különféle. A Knauf hézagkitöltő glett egy gyorsan száradó hézagkitöltő anyag, amely repedések és lyukak kitöltésére használható. Egyenetlen és durva alapok, például vakolatok, régi vakolatok, falak, beton- és sejtbetonfelületek simítására és glettelésére használható. Gipszkarton építőlemezek illesztéseinek hézagkitöltő anyaga, amely felületi glettelésre is alkalmazható. Alkalmazása üvegszálas vagy papír hézagerősítő szalaggal együtt javasolt.


Tűzgátló szerkezetek hézagolásához kizárólag a Vario hézagoló anyag használható üvegszálas hézagerősítő szalaggal. Ha festék, akkor Piktorfesték - kifestene, felújítana, széles választékra és szaktanácsra vágyik, akkor Piktorfestek. Hézagkitöltő anyagok közül választhatunk, bitumenes, akril, tűzálló, kül és beltérben is kiválóan használható anyagokat. A szilikonok közül pedig ecetsavas Mapei termékeket is ajánljuk, melyek kifejezetten a fürdőszobákban alkalmazhatóak kiválóan.


Igényes gipszkarton falak képzéséhez ajánljuk a hézagolt felületeknek teljes átglettelését „SZÉRIA- GLETT ” glettelőgipsszel. Széria-Hézagoló hézagkitöltő glett - kolor. Baumit gipszkarton ragasztógipsz 25kg.


Rigips Rimano Plus A glett 20kg. Rigidur Nature Line hézagkitöltő ragasztó gipszrostlaphoz. Fal- és fatapaszok, glettek – kolor. Válassz a termékek közül és keresd meg a hozzád legközelebbi festékboltot vagy válassz előbb festékboltot és nézd meg a választott bolt webáruházát.


Igaz-e, hogy üvegszálas hézagkitöltő használatánál a fugák utánglettelése megspórolható? Többnyire igen, mert az üvegszálakkal és cellulózszálakkal megerõsített glettanyag igen magas arányban alfa-gipszet tartalmaz, amely a száradás után nem zsugorodik, így a fugákba, hézagokba töltött anyag a teret teljesen kitölti, és a megkeményedés után sem esik össze. Fapadlók hézagainak kitöltésére az akril diszperziós Silwood hézagkitöltő sűrű massza is jól használható, amit a tubusból könnyű a mélyebb résekbe bepréselve testesen feltölteni. A 3ml-es, több kedvelt fafajta színében kapható anyag a kartusokból kinyomva jól eldolgozható, óra száradás után csiszolható és. A glett megszáradását követően a glettelt felületet csiszolópapír vagy csiszolórács segítségével átcsiszoljuk.


A csiszolás során figyeljünk arra, hogy se a hézagerősítő szalagot, se a gipszkarton lapok karton felületét ne sértsük meg! Elő- és utóhézagoláshoz is használható hézagerősítő szalaggal. A Poli-Farbe hézagoló glettgipsz hézagkitöltő és glettelő anyag beltéri felhasználásra. Csak beltéri helyiségekben használható.


Festés és tapétázás alá kiválóan alkalmazható, valamint csempeburkolatok alá is ajánljuk. A KNAUF FILLFINISH vödrös glett , kalcium karbonátból és különböző kötő- és adalékanyagokból álló hézagkitöltő és felületképző anyag. Felhordás: rozsdamentes.


Kis sűrűségének köszönhetően az anyag rendkívül kiadós lett. Alkalmas AK és HRAK élkiképzésű gipszkarton építőlemezek Qés Qfelületi minőségű, hézagerősítő szalaggal történő hézagolásához (javasolt a papír hézagerősítő szalag vagy FIBAFUSE üvegszálas szalag). PoliFarbe Hézagkitöltő glett 0-mm 5kg. A MAPEI Kft hivatalos kere. Bedolgozás Az illesztési hézag teljes kitöltése után simítsa bele az anyagba a hézagoló szalagot.


A további rétegek felhordása előtt a hézagoló. IMPA FAFELUJÍTÓ PASZTA. Poliészter bázisú, paszta állagú fagitt vagy folyékony fa. Bármilyen fafelület javítására használható.


Alkalmazható nagy kiterjedésű hiányzó részek pótlására, rekonstruálásra, mély lyukak kitöltésére nagy vastagságban is, szabálytalan felületek kiegyenlítésére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések