2018. március 28., szerda

Et szám nem stimmel

Az ET szám , azaz besajtolási mélység, vagy középsík eltolás, a felni középvonala és a kerékagyra való felfekvési síkja közti (milliméterben mért) távolság. Ezen az egyrészes felnin a besajtolási mélység fix, és nem lehet megváltoztatni. Jackson aki nem éri mert még a Touringon in.


Az nem stimmelt , átmérőben 3-4mm eltérés volt, és csak a csavar húzta. A màsik, hogy ha 18-ról csak 17-re vàltanàl akkor gumiàrba nem nagyon.

Et szám úgy tudom stimmel is. Volt egy olyan érzésem, hogy valami nem stimmel. A rendszámot nem láttam, mert a fényszórók. Fontos: a kalkulált méret semmiképp nem jelenti azt, hogy a választott méretű felni el fog férni az adott autón, csak tájékoztatást ad a változás értékéről!


De mi a franc az ET szám ? Vezess TV - Duration: 7:43. A 15-t ugye nem kell magyarázni? Az Ön autójára ehhez az abroncsmérethez 0-szélességtartományú felnin tehető fel.

A gyári lemeztárcsa 5Jxés ETméretű. Ha ugyanilyen széles alufelnit talál, annak ET -je is hasonló kell legyen. Kerék, felni ET kalkulátor A kalkulátor segítségével kiszámíthato mennyivel változik a kerék belső és szélső szélének helyzete az eredtihez képest.


Felni és nyárigumi (SportVerda, Musztrai Ferenc és Tordai István) 6. Ennek miértjére keresek választ, csak érteni szeretném. Ha a kocsinkra mondjuk EThelyett ET34-es felniket teszünk, összességében mm-el változik a futóműgeometria (szélesség). Most kiderült, hogy az alap nem tökéletes négyzet.


A piramis nyugati oldala kicsivel hosszabb, mint a keleti oldal – idézi a Live Science tudományos ismeretterjesztő hírportál Glen Dash mérnököt, aki a nevét viselő alapítvány szakembereivel és egyiptomi kutatókkal új méréseket végzett a Gízai-fennsíkon lévő piramis méreteinek megállapítására. Mi emberek nagyszerűen tudunk odaképzelni dolgokat, ami valójában nem is úgy van. Az utóbbi időben egyre inkább népszerűbbek a fejtörők és az érdekes Ezek a számok teljesen normálisnak tűnnek, de valami nagyon nem stimmel : Megtalálod első próbálkozásra a hibát?


Ha az ET-szám nem stimmel , a kerékcsapágy extra igénybevételnek van kitéve, tehát nagyon kopik. Ha az ET - szám nagyobb, a felni nagyon befelé lóg, vagyis beleérhet a futómű egyes elemeibe (ez egyébként túl széles felni esetében is előfordulhat). Mivel az ET szám és a szélesség adja ki a kormánylegördülési sugarat,. Az SXesetében gyárilag engedélyezett az ETés ETfelni is.


Ha az ET – szám kisebb, a felni kifelé lóg, vagyis szélesebb a. Minél nagyobb a felni ET száma annál KIJEBB esik!

A gumi szélességgel esetünkben nem foglalkozunk mivel a gyári ajánlás 17-os. Talán az is hozzájárult, hogy nem értek olyan olvasói benyomások, amik az alkatomnak megfelelő írást elősegítették volna. Főképpen regényeket, sőt nagyregényeket olvastam, olvasóként ebben a közegben éreztem jól magam, és ez nem biztos, hogy segített. Próbáltam a 76-ot illetve a 67-et is.


De akkor látom, nem csak szerintem nincs erre megoldás. Gázszolgálatóra hivatkozott,hogy váltsak utalásos vagy csoportos beszedési megbízásra. Már épp belementem volna amikor adategyeztetéskor ő adta meg az édesanyám leánykori nevének kezdő betűit.


Erre fel kaptam a fejem,hogy valami nem stimmel. Hivatalos Vodafone-ügyfélszolgálati szám , flottás ajánlatokkal. De a Vodafone visszaigazolása alapján nem csalás.


Mondjuk tuti, hogy valaki egyszerű emberé a cím, szal nem ilyen fenyegetőzős. Azért köszi a segítséget. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy nem ment mindig minden simán, a Model gyártása több ízben is fennakadásokba ütközött, egyebek mellett Musknak egy időre még a saját gyárába is be kellett költöznie, hogy felügyelje a gyártás menetét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések