2018. március 28., szerda

Fa táblás kerítés

A Mecsek egy palánk-jellegű, keret nélküli kerítéstába, mely függőleges léceinek köszönhetően egyedi térelválasztó táblás fa kerítés. Oldalkerítésként vagy utcafrontra egyaránt telepíthető. Költséghatékony kerítésmegoldás a fa táblás kerítés. Elegáns fa kerítéselemek, könnyen építhető kerítésmegoldás, a lamellás kerítéseknek köszönhetően megőrizheti privát életterét.


A táblás fa kerítések mellett két típusú apácarácsot kínálunk, két különböző méretben. Kiváló, erős fa táblás kerítéselem.

A Badacsony fa tábla -os belátásgátlást biztosít. Kertünk igazi dísze lehet ez a gyönyörű fa kerítés. Köszöntjük a Kerítésrendszerek Kft akciós és végkiárusított termékeinek oldalán!


Termékeink között megtalálhat mindent, ami kerítésekkel kapcsolatos: tekercses és táblás kerítések, fa félmagas kerítések széles választékban kaphatók. A kerítésrendszerek Kft. A 2D és 3D kerítéstáblák mellett találkozhat oldalunkon táblás díszkerítésekkel is, melyek antracit színben érhetőek el. Kerítéselem Kerítés Ágyásszegély Térkő Kapu Vadászkerítés Flora Kert Tolókapu Kétszárnyú Kapu Tina Sparta Fa Kerítés Fém Kerítés Kiskapu Horganyzott Termekválaszték Építés A termékek megadott ára és elérhetősége az „Én áruházam címszó alatt kiválasztott áruház jelenleg érvényes árait és elérhetőségeit jelenti.


A válaszokat Besenyei Dalma, a Kerítésrendszerek Kft.

A Bakony igényes, kiváló minőségű, természetes fa palánkkerítés, és egyben tökéletes átlátásgátló kerítés elem. Utcai és belső kerti leválasztáshoz, térelválasztóként egyaránt ideális. A táblás kerítésrendszer oszlopai 60x40-es profilok (GALAXIA, MARS oszlop). Felhasználható oszlopként 48mm vagy 38mm köroszlop. Egyedi táblarögzítőinknek köszönhetően a már meglévő oszlopokra is felfogathatóak táblás kerítéseink, legyen az fa , fém, vagy beton oszlop.


A horganyzott táblás rácsok nem csupán kerítéstáblaként használhatóak, hanem számos felhasználási lehetőséget rejtenek magukban: a táblás kerítések növényfuttatóként, design-elemként, tároló rekeszként is rögzíthetők kültéren, vagy beltéren. A széles lamellák és a rendkívül masszív keret biztosíték a tartósságra és az ellenállóságra. Ezek a tulajdonságok maximálisan alkalmassá teszik oldalkerítésnek való alkalmazásra. A Mátra oldalkerítés egyenes.


Igazi hangulatos palánk-jellegű kerítés , mely a többi fa táblás kerítésünktől eltérően függőleges lécekből áll. A fa tábla íves és egyenes elemekben kapható. Amennyiben további információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, kattintson a következő fülekre! Ebben a kategóriában mindent megtalál, ami fa kerítés és ami annak felállításához, rögzítéséhez szükséges.


Táblás kerítések széles választékban akciós, elérhető áron rendelhetők meg. Legyen az fából vagy fémből. Ha bizonytalan vagy nincs ideje, kérjen árajánlatot és mi összeállítjuk Önnek a kívánt rendszert minden kiegészítővel együtt.


Vásárlás előtt néhány fontosabb.

Cannes A cannes fa kerítés kiváló megoldás falburkolat, palánk, térelválasztó, sőt akár karám megépítéséhez. Ezt a kerítéstípust gyakran nevezik 3D kerítés -nek, 3D-s kerítés -nek, 3DS kerítés -nek. Elnevezését onnan kapta, hogy a kerítés szerkezeti elemeket alkotó acél huzalok nem síkban helyezkednek el, hanem azok magasság függvényében vagy helyen meg vannak hajtva, ezzel a síkból kiemelkedve dimenzióban (3D-ben) helyezkednek el. A szépen megépített fakerítés minden kert díszéül szolgál. Az igényeknek megfelelő, különféle kivitelben elkészíthető, anyag általában valamilyen kemény fa , pl.


Belátásgátló, kerítés takaró széles választékban! Kiemelt termékek, Akciók. A Pilis fa táblák 1-ban nyújtanak védelmet a kíváncsi tekintetek ellen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések