2017. szeptember 26., kedd

Ytong vagy tégla

Mi alapján döntsön a két falazóanyag között? Családi háza építésekor mi a fontos Önnek? A tégla hagyományos és régóta jól ismert, népszerű falazóanyag, ugyanakkor a pórusbeton is egyre ismertebb ma már. Nem igazán lehet kategorikusan kijelenteni, hogy.


Mindkét anyag rendelkezik előnyökkel és hátrányokkal is, amelyeket mérlegelve kell eldöntenünk, hogy mely tulajdonságokat részesítünk. Amennyiben házépítés előtt állunk, számtalan kérdésben kell fontos döntéseket meghoznunk, ezáltal leendő lakhelyünk területének kiválasztása, vagy otthonunk kinézete mellett olyan apróságok kapcsán is dűlőre kell jutnunk, minthogy milyen téglából álljon a házunk. Ytong vagy hagyományos tégla ? A fürdőnél kapott vizet a fal. A tégla salétromos lett, így hiába vakoljuk újra, mindig előjön a probléma. A megoldás a salétromos téglák kicserélése lesz, ami nem kis feladat.


Ez, így ebben a formában nem igaz. Hány darabra van szüksége családi háza homlokzati falainak és belső teherhordó falainak építéséhez a centiméteres megfogóhornyos falazóelemekből? A homlokzatképzés azonban - az esztétikai szerepen túl - igen fontos szerepet tölt be a falazatok megóvása tekintetében, mint elsődleges védelem óvja a falazatot az időjárás káros hatásoktól. A gyártás első lépéseként pórusképzés történik amelyhez alumínium pasztát vagy port használnak. A gyártás során a finomra őrölt alap- és kötőanyagot, valamint pórusképzőt vízzel elkeverve formákba öntik.


Ytong vagy tégla

Rakd fel a falat várd meg még szárad(köt) aztán vakoltd és gletteld ami szintén szárad ezzel szemben a profilszerkezetet fél-egy óra alatt összerakofél-egy óra alatt beborítod és délre már kész glettelt falad lesz ha ügyes vagy egyszer le is gurítod festékkel délre. A felületet síkra kell igazítani és portalanítani. Ezután lehet közvetlenül tapétázni üvegszövet erősítésű tapétával vagy hidegburkolatot elkészíteni. A gipszkarton lapokkal készített szárazvakolat esetében is a fent leírtak szerint kell eljárni. SILKA MÉSZHOMOK TÉGLA , SILKA ÉPÍTŐANYAG.


Válaszfal ytong téglából. A hagyományos tégla mellett egyre többen választják a válaszfalak felhúzásához az ytong téglát, amelyből stabil és masszív szerkezetek építhetők, de súlyuk meg sem közelíti a hagyományos tégláét, éppen ezért akár gyengébb födémek, emeletek esetében is alkalmazhatók, ha falhatású. Xella Magyarország Építőanyagipari Kft.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A nagy méretpontosságú profi YTONG téglák számtalan előnyt kínálnak Önnek a hőszigetelés, zajvédelem, komfortérzet, tűzvédelem, beépítés, felhasználás, időjárás-állóság, területnyereség, építési költség megtakarítás területén. Egy házépítés nem csak a téglaárából áll.


Kevésbé türi az áztatást mint a tégla. Weblapunk átalakítás alatt áll, áraink tájékoztató jellegűek, kérem tegye a kosárba a kívánt terméket, kollégáink személyre szabott árajánlatot küldenek az Ön számára! Bruttó árakat tartalmaz. Korábban nem igazán volt választási lehetőség, leggyakrabban vályog, szilikát, hagyományos kis tégla , vagy salakblokk volt a házak fő építőeleme.


Ytong vagy tégla

Később megjelentek a gázbeton és btégla , melyek az elődeikhez képest jobb szigetelőképességet és gyorsabb építést hoztak magukkal. Tégla egyenesen a gyárból. Porobrick tégla , nf tégla , nf tégla , porobrick nf 3 bakonytherm tégla , mályi tégla , leier tégla , pápateszéri tégla. A kőművesek hol az egyikre, hol a másikra panaszkodnak, hogy sok a hajszál repedés, vagy töredezik a tégla. Talán a Porotherm esetében kicsit gyakoribb a panasz.


Viszont a modernebb változatoknál a Porothrem vékonyhabarcsos Profi, illetve Dryfix rendszereinek nem is hallottam Leier megfelelőjéről. Ha építkezel vagy felújítasz, válogass online építőanyag-webáruházunkban, és rendelj a kiváló minőségű építőanyagok közül! Az Etyeki Tüzép Kft.


Ytong vagy tégla

A kosában legalább egy olyan termék található, aminek szállítását partnereink nem vállalják, vagy annak szállítását állagmegóvás lehetetlensége miatt a Praktiker Kft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések