2017. szeptember 4., hétfő

Ikea lebegő polc

Mitől lesz teljes a fali polc ? Attól, hogy megvan a polc és konzol (akár egy darabban), és már csak fel kell szerelni. Csak a megfelelő rögzítőeszközökre van szükség – és persze szerszámokra. Böngéssz komplett fali polcaink között, hogy rátalálj a kívánt tárolóra és bemutatóhelyre.


Mi az, ami rengeteg dolgot elrejt?

Sokféle anyagú, méretű és kialakítású változatból választhatod ki azt, ami belesimul a többi bútorba vagy épp mutatós keretbe foglalja a dolgaidat. Választhatsz előre összeállított kombinációt, de kialakíthatod te magad is az ideális megoldást. Használd a falakat tárolásra falipolcokkal, így szem előtt lesznek a kedvenc tárgyaid. Akasztós polcot keresel a konyhai eszközöknek?


Fali polcot az ágyad melletti könyveknek? Nálunk sokféle stílusút és méretűt találsz. Nézd meg, mire képesek a falak polcokkal és konzolokkal.

Mások is gyártanak lebegő polcokat , de az igazi mégis a LACK, nem? Halogén IKEA konyhai polc. Mindegyik cipőspolc falipolc könyvespolc lebegőpolc salgópolc sarokpolc. Aztán, amikor az ember lánya rájön, hogy egy hatalmas gyerekbuli után leszakadt lebegő polc férfikéz által nem fog visszatalálni a helyére,.


Igy kell IKEA polcot egyszerüen különösebb hozzáértés nélkül felfurni. Egyszerűnek tűnhet, de több van a LACK okos bútor és polc sorozatban, mint ami szemmel látható. Számos szín, felület és dizájn választható, falra szerelhető polcoktól az asztalokig, és sok más. A LACK könnyű és egyszerű a mozgatása ‒ és az árakat is a lehető legalacsonyabban tarthatjuk.


A falra való felszereléshez szükséges csavarokat a csomag nem tartalmazza. A rejtett támasztókonzolokat a csomag tartalmazza. Kombinálható a LACK sorozat további termékeivel. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egy lebegő polc kifejezetten praktikus, ha nem szeretnénk sokat bajlódni a szereléssel, viszont szakembert sem akarunk hozzá hívni.


Felszerelésük és rögzítésük könnyedén néhány perc alatt megoldható. A végeredményben pedig egy igazán masszív tartóerővel bíró polcot kapunk.

Az Ön böngészőjének beállításai tiltják a cookie-kat. Annak érdekében, hogy a honlap funkciói korlátozás nélkül használhatóak legyenek, kérjük, engedélyezze a cookie-kat, és frissítse az oldalt. DIY Brick Rocket Stove - Cooking Without Power - Duration: 24:08.


Beépthető konyhák minden ízlés szerint! Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Keresgéljen a Möbelix széles konyhaválasztékában és fedezze fel új konyháját! Művészet és polc is egyben - különleges polcötlet Ez a nagyon különleges polcrendszer egyben művészi alkotás is.


A kép minden egyes része egy polc is, mely igényünk és kedvünk szerint fel- illetve lehajtható, így hol képként, hol pedig polcként funkcionálnak. Térelválasztók, stílusos polcok és könyvespolcok fal mellé vagy térelválasztónak. A JYSK-ben mindig van egy jó polc és térelválasztó ajánlatunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések