2017. szeptember 29., péntek

Bútor festése fehérre

Ez nálam már nem fér bele az antikolásról vallot nézeteimbe. Első körben, nézzük meg, milyen anyagú lehet az átfesteni kívánt bútor , milyen sérülések vannak rajta, mennyire stabil, milyen a szerkezete és az alakja, egyszóval, mérjük fel, megéri-e időt, energiát és pénzt áldozni rá. A festés előtt, rendezzük be a munkaterületet.


Terítsünk ki papírokat, fóliát, legyen a. Elképzelhető, hogy használat előtt elég a fa vagy fém kerti bútor alapos tisztítása, de van, amikor elkerülhetetlen a kerti bútorok festése. Amikor a bútorfestésről beszélgetek valakivel, mindig kitérek ennek a.

Amikor átfestettem a mennyezeti fagerendákat fehérre , szép világos lett a konyhában. A fenyőbútor festése igen kockázatos munka, viszont a megfelelő tudás birtokában mi magunk is elvégezhetjük azt. Az első lépés mindig az elhatározás: el kell döntenünk, hogy régi bútorunkat mi módon akarjuk felpofozni. Ezután érdemes felérni a bútor állapotát: milyen fenyőből készült, milyen sérülések vannak.


Hozott bútor festését TAVASZI-NYÁRI időszakban tudunk vállalni. Ajánlat-kérésed január 1. Régi bútor festése csiszolás nélkül LATEX festékkel – Bútorfestő tippek 3. A bútor renoválást igényel? Bútor festése professzionális módon.

Tudd meg, hogyan lehet bútort festeni profiként! A régi műgyanta felületű bútorok festése előtt, a műgyantát el kell távolítani. Vannak erre trükkök, meg különböző egyvelegek, de hosszú évek tapasztalata az, hogy mégiscsak a csiszolás a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb módja a nem kívánt felület eltüntetésének.


Steiner Kristóf megmutatja, hogyan készíthet antikolt bútort otthon. Készülj fel a festésre. Helyezd a bútort egy kartonra vagy takarófóliára lehetőleg úgy, hogy minden részéhez hozzáférj. Először találj egy megfelelő helyet a festésre.


Figyelj a környezetre, takard le azokat a tárgyakat, amit nem szeretnél véletlenül. Nagyonízléses és divatos manapság, amikor a fa erezete a festés után is jól látható. Ehhez használjunk lazúrfestéket!


Ennek tulajdonsága, hogy nem fedi le az alapfelületet, hanem látni hagyja a természetes erezetet és annak struktúráját. Ennek a két kis fenyőkomódnak az átfestésére kaptam megbízást. Amikor a hölgyet megkérdeztem, milyen színűre szeretné, az alábbi határozott választ kaptaaz oldalait az Annie Sloan Chalk Paint Old White színével fehérre , az élein sötétbarna visszacsiszolással, a tetejét középbarna pácolt faerezet mintájúra.


Fenyő fürdőszoba bútor mart betétes ajtókkal, selyemfényű lakkal kezelve. A nappalink több átrendezést élt meg mostanság, és a rendezgetés során megharagudtam a falon lévő fekete polcainkra, ezért nem kerülhették el a fehérre festést. Talán meg is váltam volna tőlük, ha rendes áron el lehetne adni őket, de mivel 2-ezer forintnál többet érnek nekem (Ikea BESTA fali elemek), és semmi bajuk.


Játszhatunk a színekkel, anyagokkal, textúrákkal, feldobhatjuk a semleges színekre festett enteriőrt színes elemekkel, bútorokkal vagy éppen ellenkezőleg, színes falak közé semleges bútorokat tervezhetünk – nézzétek végig a képet és mentsétek el az ízlésetekhez legközelebb álló variációkat az ötletgyűjteményetekbe. Konyhabútor festése házilag – Ezekre figyelj!

Tipp: Fordíts rá elegendő időt! Noha a végeredmény érték- és időtálló, a konyhabútor festése házilag simán kivitelezhető. Ez ugyanis nem egy olyan tevékenység, amit ne tudnál egy délután alatt megcsinálni.


A teljes folyamathoz, az elejétől a végéig gyakran a Do-it.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések