2017. szeptember 15., péntek

Roló tetőtéri ablakra

Feszítés nélkül a roló vászna nem követi párhuzamosan a nyílászárót, így „behasasodik”, ami egyrészt nem esztétikus, másrészt a fény bejutását sem gátolja meg. Viszonteladók és felszerelést végző szakemberek részére kedvezményt tudunk biztosítani az árlistában található tetőablak külső, belső, szúnyogháló és távnyitó árakból. A legmelegebb napokon is segít a roló abban, hogy a helyiség levegője kellemes hőmérsékletű maradjon. Az árnyékoló rolók az oldalunkon megtalálható videók és leírások segítségével egyszerűn felszerelhető a tetőtéri ablakára, tökéletesen illeszkednek az ablakszárnyra.


A tetőablak fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül a külső oldalára felvitt aluminium réteggel. Ez a hővisszaverő réteg megakadályozza.

Ferde síkú, tetőtéri ablakhoz roletta. Egyik változata a rugós roletta, tetőtéri ablakkeretre szerelhető. Oldalsó akasztókkal szakaszonként megállítható a szerkezet, így szabályozható a fény. A szerkezetben lévő rugó mindig feszesen tartja a textilt. Magas lépcsőházi ablakokon vagy téli kertek tetején elhelyezett pliszéket húzópálcával vagy motorral lehet mozgatni.


Tetőtéri , ferde síkú ablakok árnyékolója. Cégünk korszerű, modern árnyékolástechnikai megoldásokat kínál. Roló – Rolós Árnyékolók.

Régebben a köznyelv rolónak hívott minden olyan árnyékolót (legyen az vászon, ná fa, stb.), ami rolós elven működött, azaz valamilyen tengelyről lehetett leengedni. Tegye teljessé tetőtéri ablakát VELUX árnyékolóval. A VELUX árnyékolók és redőnyök elengedhetetlen kiegészítői a tetőtéri ablakoknak. Csak az eredeti megoldások nyújtanak abszolút fényzárást, optimális fényszabályozást, kellő védelmet a meleggel és a rovarokkal szemben éjjel-nappal. Válasszon a külső hővédő.


Most -kal olcsóbban kapható. A roló szövete nem engedi át a napfényt, csak oldalt hatol be fénysugár. Három pozícióban rögzíthető, a szárnyra szerelt kampókba kell akasztani.


MKméretű ablakra illeszkedő rolóra vonatkozik. Vásárlás előtt minden esetben egyeztessen kollégánkkal, hogy pontosan milyen típusú ablakra szeretne árnyékolót vásárolni. A weboldalon feltüntetett termékek, az új generációs tetőtéri ablakkal kompatibilisek, régebbi gyártmány esetén szükséges egyeztetnünk a pontos típust. Normál és tetőtéri ablakra is felszerelhető! Működési elve a roló -roletta működéséhez hasonló.


Felengedéskor rugó segíti vissza a hálót a tokba. Felül található a tok, amibe a szúnyogháló feltekeredik. Két oldalt sínek helyezkednek el, ezekben mozog a háló.


A sínekben található kefe végignyúlik a sínek teljes.

A nyitható ablakoknál elég felakasztani az ablakkeretre. A damilt főként a billenthető ablakokhoz javasoljuk, hogy a roló szövete ne billegjen az ablakon. Ha az ablaka nem nyitható, a rolót szükséges az ablakra felfúrni, vagy ha a roló nem túl nehéz, a karnist fel is lehett ragasztani kétoldalú ragasztószalag segítségével.


Bemutatótermünkben mindent kipróbálhat! A roló összes típusa, a konzolos roletta, a tokozott roletta, vezetősínes vagy a tetőtéri roló minden fajtája bemutatásra kerül. A római roló és lapfüggöny mozgatása, kezelése. A jó alvás a sikeres napok kulcsa, a fényviszonyok pedig komoly hatással vannak az alvásunk minőségére.


Egy fényzáró roló képes teljesen elsötétíteni a szobát - egy hálószobában vagy gyerekszobában ez ideális lehet. Tökéletesen illeszkednek fehér műanyag bevonatú vagy fehérre festett fa VELUX tetőtéri ablakára. Kollekciónk féle színből és mintából áll. A fényzáró roló anyaga 1 poliészterből készül, belül szintetikus védő bevonattal, kívül alumínium filmréteggel. Az anyag rendkívül tartós, ellenáll a. Reluxa, roló , tartozék kategóriában 1termék közül választhat a Praktiker webshopban.


Rendezze be otthonát Praktikusan! A szúnyogok, legyek, poloskák, katicabogarak és egyéb mászó és repülő rovarok ellen tökéletesen védő szúnyoghálók a fixen felszerelt szúnyoghálók, ezeken belül is a csavarozással felszerelhetők.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések