2017. szeptember 18., hétfő

Tessauer ablak felújítás

Tessauer ablak bővebben. Az egyesített szárnyú más néven tessauer ablak nem tudott igazán széles körben elterjedni. Népszerűsége meg sem közelíti a kapcsolt geréb tokos ablakét. Talán azért mert sok vékony illesztő felülete van, amit nehéz összhangba hozni.


Minden vélemény számít!

Kilépés a válaszból. Mi úgy funkcionálunk, mint a szuperhősök, akiket már csak a legvégső esetben, a legádázabb „ellenség” ellen érdemes bevetnie. Ha Ön érzi, hogy nagy a baj, magas a gázszámla, s nem jól hőszigetelnek nyílászárói, akkor csak az ablakfelújítás mesterei nyújthatnak szakszerű elsősegélyt! A felújítás költsége gyorsan megtérül – A kivitelezés sokkal rövidebb időt vesz igénybe, mint az ablakcsere esetében.


Ráadásul mindezt úgy, hogy a lehető leggyorsabban, legolcsóbban, legszakszerűbben történjen, és a lakásában is a legkisebb felfordulással járjon? Munkatársaink szakértelmének, tapasztalatának és hatékonyságának köszönhetően az ajtók és ablakok tökéletesen, légmentesen záródnak. Ilyenkor az ablakszárnyakat végleg levesszük a pántot a tokról, eltávolítjuk az osztókat, kivágjuk és lecsupaszított tokba az új ablakot beépítjük.


Ablak , ajtó javítás felújítás Egyre többen döntenek úgy, hogy megőrzik lakásuk hangulatát, eredeti állapotát, azzal, hogy nem cserélik le új típusú fa vagy műanyag ablakra.

Az ablakok, bejárati ajtók szigetelőképességének javítása nem csak ablak csere révén oldható meg. Műanyag, fém, és fa ablak szerelés, passzítás, beállítás, szigetelés, vasalat csere. Munkánk minősége a garancia ,hosszú évek tapasztalata segít abban hogy a legrövidebb idő alatt de precízen végezzük munkánkat.


Budapest Pest megye lakósainak szolgálatában. Nem futunk fölösleges köröket amit lehet azonnal megjavítunk. Ablak felújítás során nagy figyelmet fordítunk az eredeti formák megőrzésére. Mi arra vállalkozunk, hogy ablak felújítás keretében visszaadjuk ablakainak eredeti fényét. A tessauer ablak már csak azért sem terjedt el széles körben, mert a készítőinek igen nagy munkát jelent a sok vékony illesztő felületének összhangba hozása.


Tolóajtók és toló erkélyajtók valamint sima erkélyajtók gerébtokos fa ablakok tessauer , új termo üveges, panelházi régi forgó ablak. A javítások esetenként nem megfelelő szakszerűséggel készültek ami újabb felújítási igényeket szült. A felújítás folyamata néhány órás munkával jár, falbontás, vakolás nélkül történik. Az ablakkeret leszerelése után eltávolítják a régi üvegeket, majd az illeszkedő éleknél célszerszámmal egy megfelelő szélességű- és mélységű hornyot marnak az ablak - illetve ajtókeretbe.


Műanyag ajtó ablak szigetelése és javítása összefüggő folyamat és nagy asztalos szaktudást igényel. Mert ha nincs szakszerűen beállítva a több ponton záródó zár el is törhet az új vastagabb szigetelés miatt. Hőszigetelő ajtó, ablak üvege a két üveg réteg között párás, piszkos?


Ablakjavítási feladatunk során a háziasszonyok leggyakoribb problémája, hogy az akár 1-éves, akár régi nyílászárójába beépített hőszigetelt (thermoplan) üveg a két üvegréteg között párás, homályos, piszkos, nem lehet tökéletesen megtisztítani. Régi ablakát bontás nélkül újítjuk fel.

Szakértő munkatársunk, ha megengedi, felkeresi otthonában, hogy ablak felújítás keretében teremtse meg otthona melegét! Megmondjuk, hogyan spórolhat vacogás nélkül akár tízezreket a fűtésszámlán. Ha megrendeli a munkát, ez a felmérés ingyenes. Díjmentes árajánlat készítés, keletkezett hulladékok elszállítása felár nélkül, Nyugdíjasoknak, családosoknak kedvezmények.


A kis munkákat is nagyra becsüljük! Hívjon bizalommal, vagy kérjen díjmentes árajánlatot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések