2017. szeptember 27., szerda

Sorskerék tarot

Tarot kártya értelmezések és analógiák. Verum est, certum et verissimum, quod est, superius naturam habet inferioram et ascendens naturam descendentis. A bölcs a maga ura. Sorskerék tarot A kártyának különböző elnevezései vannak: a sorskerék , szerencsekerék, a fortuna és az egyiptomi kártyában a Sphinx, ami szintén a szerencse jelképe.


Az első részben rövid történeti áttekintés után a kártya szellemiségét, működését, s a Nagy Árkánum.

Rendeld meg a KÉT ÖSVÉNY TAROT csomagot itt és most! Mi különbözteti meg más. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked. Cigánykártya sorskerék modellje r Kirakási mód neve: Sorskerék r. Kapcsolatfelvételi űrlap. Tehetség: akarat, céltudatosság és tettre készség egyvelege.


Lássuk be, mindenki tehetséges valamiben. Mindenkiben van olyan képesség, mely egyedi és kimagasló, ugyanakkor az egy más.

Csukd be a szemeidet, s indulj útnak! A sorskerék öntudati fokán az embernek legmélyebb lényéig, létének gyökeréig kell hatolnia, amiből azután egy új beállítottsággal új irányt talál, és új utat kell kezdenie. Mint ahogy az 1-es tarotkártya, a varázsló az 1-es számmal és az Aleph betűvel a kezdet volt, ugyanígy most a sorskerék fokozatán, az 1-es szám a határtalan nullával összekötve, ismét.


Szerencsekerék Egyetlen lap képes csak ilyen felejthetetlen élményekkel megajándékozni, melyek egyben a könyörület magas szintű tudását rejtik magukban. Már egy ideje sejtjük, hogy bizonyos tapasztalatokat a hozzá fűződő reményeinkkel együtt nem lehet többé a szőnyeg alá söpörnünk. Olyan tapasztalatokat, amelyek sok gyötrelmet tartottak fent, és amelyek talán.


SORSKERÉK SKORPIÓ ÍTÉLET URÁNUSZ BOLOND NYILAS MÁGUS NEPTUNUSZ AKASZTOTT EMBER BAK ÖRDÖG PLÚTÓ HALÁL VÍZÖNTŐ CSILLAG HALAK FŐPAP 11. Istennel való áthatottság útja. Teremtésre való felhat.


A TAROT tanácsa OKTÓBER hónapra. A SORSKERÉK - A Sors annak ad életerőt, aki vállalja a kockázatot. Minden pillanat egy új kezdetet hozhat, akár akarjuk ezt, akár nem. A Szerencsekerék ( Sorskerék ) az élet örökké tartó változékonyságát szimbolizálja.


Sorozatunkban szakértőnk, Székelyhidi Ágnes a tarot -kártya lapjait mutatja be, elmagyarázza, hogy mit rejtenek a rajtuk látható képek, a hozzájuk kapcsolódó ősi mítoszok, legendák, és ha kihúzzuk őket, mit jelentenek, milyen energiákat, történéseket képesek bevonzani az életünkbe. Az ötödik részben a Remete és a Szerencsekerék lapokat mutatjuk be. A legtöbb tarot sajnos már nem is ismeri azt a tényt, hogy eredetileg a kard a tűz és a bot a levegő szimbóluma.


Az itt megjelenő makk a tölgyfa termése, mely a több nép hagyományábana férfiasság szimbóluma.

A rómaiak például hittek abban, hogy. A tarot -kártya lapja közül a Kis Arkánumba, pedig a Nagy Arkánumba tartozik. Az alábbiakban a Nagy Arkánum lapjainak értelmezéséhez adunk segítséget.


Mit jelentenek a tarot -kártya Nagy Arkánumjának lapjai? A szám nélküli lap a bennünk lévő gyermeket jelenti, aki játékos és előítéletektől mentes.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések