2017. szeptember 8., péntek

Melegen hengerelt zártszelvény ár

Zártszelvény ár , zártszelvény árlista. Itt kiválaszthatja az Ön által keresett zártszelvény megfelelő méretét, megtekintheti az árát is. U-acél, és egyéb vasanyag vásárlás a Tímár Vaskereskedelmi Kft-nél. U-acélok árak, és további információk, specifikációk.


Melegen hengerelt - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Adott esetben daruval felszerelt tehergépkocsival a lerakodásban is segítségére lehetünk.

Szögacéljainkat dunaharaszti és konszern raktárainkból tudjuk Ügyfeleink részére kínálni. Speciális gyártási szabvány. Zárt- és nyitott szelvények. Rozsdamentes és saválló lemezek, csövek, zártszelvények, laposvasak, négyzetacélok nagy választékban, országos szállítással. Látogassa meg oldalunkat.


Kötegben történő zártszelvény vásárlás esetén a nagykereskedelmi árainktól kedvezőbb árakat tudunk mindenki számára biztosítani, ilyen mennyiségű vásárláshoz kérjük töltsenek ki egy ajánlatkérést az oldalunkon! A vas-és acélipari termékek világpiaci áringadozása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk! Ezt a terméket is házhoz szállítjuk, csupán meg kell rendelnie.


I melegen hengerelt INP 1S235.

A hidegen vagy melegen hengerelt (igény esetén pácolt) szalagból görgôs hajlító gépsorokon. Hidegen hengerelt lemezek. STCentrum, Téglalap szelvényű zártszelvények széles méretválasztékban a. Kijelentem, hogy az egységes adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatót megismertem és hozzájárulok, hogy a Vasáruház Kft.


Szerző: zártszelvény. A hegesztések, az ömledék szilárdulása közben zsugorodik, ettől deformálódik a szerkezet. U-acél ( melegen és hidegen hengerelt ), UPN, zártszelvény ( melegen alakított, hidegen alakított és mángorolt), zártszelvény dugó, mángorolt anyagok. A melegen , illetve a hidegen hengerelt termékek közötti fent említett különbségek részben csökkenthetők vagy eltüntethetők akkor, ha a hidegen hengerelt.


Méretek: - 2mm. Lemezek - A megvásárolt árut igény szerint kiszállítjuk a megadott címre. Köracél, melegen hengerelt.


Gyártástechnológia szempontból különböző felületű natúr rozsdamentes lemez létezik. Lemezvastagság tekintetében 3-mm között minden rozsdamentes lemezünk hidegen hengerelt. Az acél alapanyagú termékek egyszerre rendelkeznek nagy szilárdsággal és jó kopásállósággal, amely.


A zártszelvény kapható téglalap, négyzet és kör keresztmetszetben is. A Martin Metal Product Kft. Tevékenységét anyavállalata, a Martin Metals Kereskedelmi Kft.


A katalógusban lévő árak tartalmazzák az ÁFA-t.

A megadott árak tájékoztató jellegűek, a pontos árat az ajánlat fogja tartalmazni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések