2017. szeptember 1., péntek

Horváth tüzép kecskemét

Horváth Tüzép Halasi Út. Garantáltan a legjobb árak! HUF-BAU Akker Tüzép , az építőanyag kereskedelem szakértője. Tüzép telepünk Vasvár, Szombathely, Kőszeg és Sárvár területén építőanyagok, szigetelőanyagok és tüzelőanyagok széles választékával, kiváló termékekkel várja az Ön megrendelését is! Az építőanyag-kereskedelem ma már nemcsak az építőanyagok értékesítését jelenti, hanem egy olyan komplex szolgáltatási kört is, amely az építkezés alatt felmerülő valamennyi kérdésben segítséget nyújt a vevőnek, a megrendeléstől a zökkenőmentes kiszállításon át a szaktanácsadásig.


Cégünk fő profilja a tüzelőanyag kereskedés.

Van lehetőség az itt vásárolt áru kiszállítására. Nézd meg a térképen. Kecskemét közelében. Bezár óra perc. Hőszigetelő rendszerek, gipszkarton.


Cement, mész, tégla, kútgyűrű, csemperagasztó, egyéb építőanyagok is. Házhoz szállítást is vállalunk. Sóder és zúzottkő, kertépítési sziklakő, folyami homok kis- és nagykereskedelem.


Felújít vagy új házat építene?

A már meglévő otthonát átalakítaná, szépítené, modernizálná? Szeretne költséghatékony megoldásokat? Szakemberre van szüksége? Hogyan induljon el, ha építőanyagokra van szüksége?


Mi ebben is segítünk Önnek! Nálunk mindent megtalál! According to Crefoport s. Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság által működtetett Telefonkönyv. Online telefonkönyv, Aranyoldalak, Üzleti telefonkönyv vagy más egyéb elnevezésű weboldalaikkal és azok szolgáltatásaival sem.


Ezt a honlapot a jó szándék keltette életre. A törekvés, hogy hatékonyabbá és kulturáltabbá tegyük a magyarországi kereskedelmet, s a lehető legmagasabb szintre emeljük a szolgáltatások színvonalát. A Hufbau-Akker webshopban mindent megtalál, ami az otthonába kell. Műszaki termékekkel, kertépítéshez és lakberendezéshez szükséges kellékekkel állunk rendelkezésre.


Váltsa valóra lakberendezési álmait a Varia 3D Plannerrel. Küldje el nekünk az megtervezett bútorát és mi legyártjuk! Kérje ajánlatunkat, éves tapasztalatunk mellett áraink is meg fogják győzni! Az M5-ös autópálya Kiskunfélegyháza-dél (114-es) lehajtójánál közvetlenül.


Telephelyeink jellemzően az Alföldön találhatóak, több éves múlttal, jó hírnévvel és nagy tapasztalattal rendelkeznek. Nállunk kedvező áron találja meg, ami a felújjításhoz vagy építkezéshez szükséges.

Egészségpénztári kártya elfogadó hely! Deszka, tetöléc, gerenda, palló, cserépléc, bramac léc a Hofstadter Tüzép telephelyén. Egész évben kedvezményes áron kapható fenyő fűrészárú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések