2017. szeptember 6., szerda

Lábazati kő ragasztása

A RockFix kimagasló állékonyságú habarcs, ezért alkalmazható nehezebb kövekhez is, de ilyen esetekben érdemes és ajánlott próbaragasztást végezni,. Padlóburkolatot, falburkolatot, homlokzat- valamint lábazati burkolatot készítünk a természetes kövekből. Nem csak esztétikus, hanem időt és időjárást álló megoldás. A természetes kövek rögzítésére több lehetőség kínálkozik, pl.


Ragasztott lábazati burkolatnál fontos a megfelelő ragasztóanyag kiválasztása, amelynek a kő és a falazat eltérő hőtágulása miatt mindenképpen flexibilisnek kell lennie.

Világos színű kőzeteket speciális fehér, kőburkolatokra kifejlesztett flexibilis ragasztóba érdemes ágyazni, mert nem színezi el a követ, és nagyobb vastagságban is alkalmazható. A kő univerzális felhasználhatósága megmaradt, de napjainkban már elsősorban inkább díszítőelemként, mintsem falazóelemként használjuk. Mivel e burkolatok felülete enyhén, vagy erősebben porózus, könnyedén megtelepednek a szennyeződések, valamint a vízfelvétele is megnövekszik. Terméskőburkolatok, terméskövek ragasztása. Az erkélyre és a teraszokra fektetett lapburkolat illetve a kültéri terméskővel rakott felület ki van téve az időjárás viszontagságainak: fagy, eső, napsütés, mechanikai igénybe vétel és ezek kombinált hatásai.


A beltéri lakásdíszítésnek napjainkban egyre fontosabb eleme a különböző kő - és tégla hatású falburkolatok létrehozása. A hagyományos falburkoló tégla illetve a kőburkolat kiválasztásakor fel kel készülnünk a súlyos kövek házhoz szállítására, valamint találnunk kell egy burkolót, aki a nehéz lapokat is nagy biztonsággal ragasztja fel.

A különböző méretű (féle) lapos formátlan kövek rendezetlen egymásra rakásával és az azok közti nagyobb hézag kifugázásával mintha a köveket egymás után „falaznánk” fel. Kiemelten fontos, hogy a lábazati kő fagyálló és vízálló legyen. Ezeket a tulajdonságokat tovább fokozhatjuk kőkezelőszerek alkalmazásával. Formájuk alapján a lábazati kövek lehetnek szabálytalan, szabályos, vágott, hasított, homokfújt, lángolt, polírozott illetőleg rusztikus felületűek. A felszerelés módja szerint.


Get without the ads. Skip trial month free. Find out why Close. Unsubscribe from MESTER MESTER? Lábazati szegély ragasztása MESTER MESTER. Kő mintázat könnyen ,házilag.


A lábazati kövek legyenek fagyállóak, mert így lesz tartós a burkolat. A Delap egy Magyarországon szabadalmaztatott falburkoló rendszer ,ami kültéren és beltéren egyaránt alkalmazható. De bizony a lábazatot is kell, vagy kellene hőszigetelni.


Ragasztás előtt vízmérték és léc segítségével a szintet a lapok első sorának ragasztása céljából a padló felett állítsuk be. Ha az egész fal burkolva lesz, akkor a szintet meghatározó vonalat meg kell rajzolni, amelyből a lapok ragasztására szolgáló segéd vonalakat fogják megrajzolni.

Legjobban száraz színező. Fibran XPS ETICS GF lábazati zártcellás hablemez. Polisztirol hőszigetelést a nagy méret miatt futárszolgálattal nem tudjuk kiküldeni, kérjük rendelés leadásakor a futár kisz. Burkolóköveink egyben kül - és beltéri burkolatok.


Díszköveink széles körű felhasználási területei közé tartozik többek között a kültéri lábazati burkolat vagy lábazati kő , homlokzatburkolat, kerítés burkolat, teraszburkolat, dekor falburkolat kül- és beltéren, kültéri és beltéri 3d falburkolat. Falra rakható terméskövek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések