2017. szeptember 22., péntek

Sírkő budapest

Jelszavunk: minőségi szolgáltatások megfizethető áron. Sírköveket az ország egész területére szállítunk. Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon! Kőbirodalom urna, szimpla- és dupla sírkövek.


Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója!

Cégünk egy családi vállalkozás. A sírkő készítés és felújítás: gránit, márvány és mészkő, alapanyagokból. Sírkő készítés és felújítás. Kérjük tekintse meg szimpla sírkő kínálatunkat! A sírkövek árát a szín befolyásolja, ezért a képeket ár szerint növekvő sorrendben állítottuk össze.


Minden sírkövet egyedileg gyártunk, ezért igény szerint variálhatóak a színek és a formák. Az ország egész területén vállalunk sírkőállítást! Sírköveink megvásárolhatóak részletfizetésre is!

A TÓTH SÍRKŐ VÁL KFT, Fejér, Pest és Komárom-Esztergom megyében folyamatosan jelen van sírköveivel. Az egész ország területére szállítunk! Kérem amennyiben termékeinkről.


Kérjen ajánlatot sírkő készítésére INGYENESEN egy lépésben több sírkő -készítőtől. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Pest megye sírkő készíts, felújítás, temetéssel kapcsoaltaos munkálatok. Szigethalom sírkő készíts, felújítás, temetéssel kapcsoaltaos munkálatok. Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőtől - Neked.


A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Kőbánya kifejezésre a keresési találatok közül könnyedén válogathat. Találja meg az Ön számára legmegfelelőbb céget! Az értékesített síremlékekre és az elvégett szakmunkákra tényleges garanciát vállal.


Barcza Kártevőirtó Kft. Rovar- és rágcsálóirtó valamint műkőtisztítás szolgáltatásainkat egyaránt ajánljuk mindazon magánszemélyek, társasházak, irodák, üzemek, raktárak, HACCP körben tevékenységet végzők egészségügyi és oktatási intézmények, és bárki számára, akinél a rovarok, rágcsálók megjelenésükkel problémát okoznak és mindazok számára is. A szimpla sírkövek 90x1szélességű sírhelyre készülnek.


Méretei: alsó járókeret 90x190cm, a keretrész egy, kettő vagy négy darabból áll alátétszegély két darabból áll. Igény szerint sírkövek felújítását, vésését és újravésését is vállalom, megbízhatóan, precízen és mérsékelt árakon.

Régi sírkövek felújítása tisztítása. A sírkő váza igazán praktikus dolog, mert így nem kell oda nem illő dolgokba tenni a virágokat. Az ültetett növények mellett mindig vihetünk friss, vágott virágot is a sírkő vázába, ezzel pedig változatosabbá tehetjük a sír megjelenését. Forduljon hozzánk bizalommal, és válogasson termékeink közül! Vállaljuk egyedi tervezésű új gránit sírkő , márvány sírkő készítését.


Ingyenes helyszíni felmérés és kiszállítás mellett minden termékre év teljes körű garanciát is vállalunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések