2016. október 14., péntek

Molly gipszkarton tipli

SB GIPSZKARTON TIPLI FÉM M6X MOLLY és még 3termék közül választhat a Praktiker webshopban sokféle méretben! Válasszon Praktikusan! Azok a vevők, akik ezt a terméket választották, vásároltak még.


Molly fém tipli gipszkartonhoz. A dűbel nagyszerűen alkalmazható a különféle szélességű építőlapokhoz, szerelhető kézi csavarhúzóval, akkus avarozóval vagy szerelőszerszámmal. A lapra hátul ráfeszülő kiterpesztő támasztókarok biztos rögzítést eredményeznek.

Előnyei: A kiterpesztő támasztókarokkal extrém nagy terhelhetőségek érhetők el. Ebben a videóban megmutatjuk, hogy hogyan tudjátok betenni a gipszkarton tipliket, hogy valóban el is bírja azt, amit a teszt alatt láttunk! Nagyobb teherbírás, biztosabb rögzítés mint a műa. A furaton átdugott tipli a csavar behajtásakor szétnyílik és így nagy felületen támaszkodik a gipszkarton lapon ezért nagy terhelés mellett sem szakad át a gipszkarton lap.


Tipli eltávolítása. Ha tiplit kell eltávolítania, ezt dugóhúzóval könnyen megteheti – lehetőleg szárnyas dugóhúzóval. Ez nem csak fatiplikkel működik, hanem műanyag vagy nylon tiplikkel is.


A kisebb tiplik esetén először részlegesen behajthat egy megfelelő méretű csavart a tiplibe, majd kihúzhatja a csavart a tiplivel.

FÉMTIPLI MOLLY M 6Xmost csak Ft. Magas terhelhetőség mmxmm méretű molly dübel, amely támasztókarjainak köszönhetően nagyobb terhelhetőségi tulajdonsággal rendelkezik más tiplikkel összehasonlítva. GÖTZ Magyarország Rögzítéstechnika Kft.


Cégünk tevékenysége építőipari kiegészítő termékek, szerszámok forgalmazása. Termékkörünket a szakkereskedésekben megtalálható szortiment, a PROFI felhasználók által megkövetelt minőségű és a piaci elvárásoknak megfelelő árszintű termékek állandóan bővülő kínálata adja. Ma egy érdekes kis szerkentyűt mutatok be. Egy bizonyos tiplit, amit kifejezetten gipszkarton falakhoz használunk. Hogy érdekesebb legyen a dolog, a hozzávaló behajtót is megmutatom.


A kis fehér izéke maga a tipli , ami, mint láto csavarmenetes. Ami nem látszik, hogy üreges is, ez nagyon fontos, hiszen csak így. Utoljára megtekintett termékek. Hasonló gipszkarton tipli készlet nagy választékban a SzerszamKell barkácsáruházban, akár ingyen házhoz szállítással. Szállítási idő: munkanap.


Fém tipli gipszkartonhoz, kampóval. Ha tégla, beton, gipszkarton , vagy más kemény anyagú falra (kivéve a fát) kíván bármit szerelni, biztos szüksége lesz tiplikre. A tiplik erős rögzülést biztosítanak a legtöbb szilárd anyagban, vagy horgonyszerűen rögzülnek az üreges anyagokban vagy panelekben. Itt megnézheted a gipszkarton csavar és rögzítő dübel árakat: ritka menetes gipszkarton csavar árak fa vázra, sűrű menetes és önfúró gipszkarton csavar árak fém vázra, mennyezethez és profilokhoz acél és műanyag beütő dübel árak, szárnyas és csavarmenetű speciális gipszkarton tipli árak hogy kalkulálhass, számolhass, tervezhesd a költségeket.


A biztonságos rögzítéshez.

Készletinfó: Rendelhető, nap. Könnyű illetve nehéz tárgyak szakszerű felszerelése gipszkarton falra. Apolo önfúró, speciális behúzós nejlon gipszkarton tipli csavarral. Egyszerű az elv, kifúrod a lyukat, beleteszed a tiplit, és ahogy tekered befelé a csavart, szépen nyílik kifelé a képen látható módon, és rögzül. Műanyag gipszkarton tipli.


A Rigips gipszkarton lapokkal burkolt falra bárhova rögzíthetünk tárgyakat. Lehet az kép, polc, lámpa, vagy akár egy felső konyhaszekrény is. A megfelelő lapot és rögzítőelemet a felakasztott tárgy használatának és tömegének megfelelően kell kiválasztani annak érdekében, hogy a szerkezet megfelelő teherbírását biztosítsuk. Ft 579Ft- Bruttó ár: 579Ft. Gipszkartonhoz, Dübelek, Szolnok Csavar.


Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések