2016. október 12., szerda

Sírkövek árai

Gránit sírkövek kedvező áron, kiváló minőségben. Nem kérünk előleget a megrendelt munkára. Minden általunk készített sírkőre év garancia vállalás. A sírkövek ára nagyban függ a felhasznált anyag fejtájától, formájától és méretétől. A különböző sírkő kiegészítők is befolyásolhatják az árat.


Sírkövek árai

Keresse telefonon munkatársunkat vagy jöjjön el telephelyünkre, ahol igyekszünk az Önnek legmegfelelőbb sírkövet kiválasztani az adott ár kategóriában. A kriptákra és az azok alatt található beton. Külön kategóriákra vannak szedve az exkluzív, a szimpla, a dupla és az urnás sírkövek. Vásárlói tájékoztató!


Felhívjuk kedves leendő megrendelőink figyelmét, hogy a honlapon szereplő sírkő árak tartalmazzák a sírkővet, és az emlék temetőben való felállitást, de nem tartalmazzák az alapozást ,kiegészítőket(pl.váza, betűvésés) ! A vállalkozásunk elsősorban gránit, műkő, mészkő, márvány kereskedelmével. Sírkő és sírkő kellék webáruház. A korábbi fekete, szürke árnyalatok helyett a sírkövek közé megérkeztek a színek, a rózsaszíntől a zöldön át a bézsig, tulajdonképpen a szivárvány összes színében. Műkő sírkövek Minőségi alapanyagok, gondos munka!


Sírkövek árai

A műkőből készült síremlékek nagyon népszerűek az olcsóbb sírkövek között. Ma már a korszerű technológiáknak köszönhetően, a műkő síremlékek is jó minőségben és időjárásálló kivitelben készülnek. A műkő kőzúzalékból, cement alapú kötőanyagból.


Akciók - Kérjük tekintse meg legújabb akcióinkat - sírkő készítést az ország egész területén vállalunk - sírköveinket mindig az Ön igényeit figyelembe véve gyártjuk. A színek és a formák variálhatóak! A síremlékek árai az anyag fajtájától, vastagságától és a kialakítástól is függnek.


Sírkövek árai

Alapvetően gyártással foglalkozunk, így elsődleges a felhasznált anyag mennyiségének ismerete. A síremlék elkészítésének árát befolyásolja a temetőben elvégzendő munka, illetve a sírkőhöz rendelt kellékek és felirat. A dupla síremlékek lehetnek akár nyitottak, zártak két vagy három fedlappal, esetenként félig nyitottak ültetési céllal egy fedlappal.


Számtalan szín és forma várja a kedves érdeklődőket, mindenki megtalálja a maga ízlésének a megfelelőt. A sírkő árát több tényező is meghatározza, mint például a felhasznált sírkő anyag fajtája, vastagsága és kialakítása, illetve a síremlék típusa is, mely lehet nyitott, teljesen zárt, vagy középfedlappal ellátott. Felhívom a tisztelt megrendelők figyelmét,hogy a fotógalériában látható sírkő ára tartalmazza a sírkő felállítását,továbbá tartalmazza a képen látható összes tartozékot. Sírkövek árai fotókkal: Sirkő árak.


Ezek szintén újracsiszolhatók és általában olyanok, mint új korukban. Cégünk műkő, márvány, gránit síremlékek készítésével foglalkozik. Kezdetben a műkő emlékek gyártása volt túlsúlyban, de az igények változásával mára egyre nagyobb a gránit termékek iránti kereslet. Műkő: Cementből és. Az árak kimondottan.


Több mint 1db kiállított sírkő megtekinthető Mogyoródon! Budapest és környéke legnagyobb árubemutatója!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések