2016. október 13., csütörtök

Férfi nadrág méret átváltás

A pontos méret meghatározásához tartsa a testéhez a mérőszalagot. Ne lógassa a szalagot a levegőben. Mérés alatt csak könnyű ruhát viseljen, pl.


Ha lehet, kérje valaki segítségét, hogy az eredmény pontosabb legyen. Klasszikus farmer vagy sportos melegítő nadrág ?

Ha önnek is szüksége van egy új férfi vászonnadrágra, farmernadrágra, sortra vagy öltönynadrágra, viszont nincs kedve a plázákat járni, böngéssze át webes katalógusunkat, és találja meg az új kedvencét! Kínalatunkban talál elegáns nadrágokat melyek esküvőre, hivatalos vacsorára, színházba felelnek meg. A testméret tábla segít Önnek a megfelelő méretet megtalálni.


Méretvétel meghatározások: mellbőség, derékbőség, csípőbőség, vállszélesség, hátszélesség, nadrág belső és külső hossza, ujj hossz, karbőség. Használja táblázatunkat és nem fogja csalódás érni a ruhával kapcsolatban. Egy nadrág időtlen idők óta alapruházat része, így nálunk a divatos férfi nadrágok is nagy hangsúlyt kapnak! Rövid vagy hosszú, alkalmi vagy chino, farmer vagy vászon, de akár fürdő nadrágról legyen is szó, nálunk minden formára és méretre találsz nadrágot!


Legújabb trendek a len, gyapjú, illetve pamut férfi nadrág terén: öltöny, chino, illetve ötzsebes kivitelben.

A férfiak többsége úgy gondolja, hogy a legfontosabb szempont egy nadrág kiválasztásánál a kényelem. Ugyanilyen fontos szempont azonban a kinézet, illetve hogy milyen anyagból készül a nadrág. Egy divatos férfi ruházat amit keresel?


Válogass online a GLAMI- a legújabb pólók és atlétatrikók, nadrágok, melegítő felsők közül. Ne hagyj ki egyetlen kedvezményt és leárazást sem. Megújult a Decathlon. A Decathlon weboldalán a nagyobb felhasználói élmény érdekében sütiket (cookie-kat) használunk személyre szabott ajánlatok, valamint statisztikai adatok gyűjtése céljából.


Ha szeretne információt kapni az új termékek érkezéséről, kedvezményes akcióinkról, valamint a leárazás alá vont termékeinkről íratkozzon fel hírlevelünkre, mely a főoldal bal oldalán található. Rendelés előtt javasoljuk a láb megmérését, mivel a különböző. Segítség a káoszban: mérettáblázatok és átváltás könnyedén. Mérettáblázat – A megfelelő méret kiválasztása. FÉRFI ALSÓK ( Nadrágok , úszónadrágok).


Férfi méret , Női méret , Gyerek méret. Ha egy új melegítő nadrágra van szüksége, szabadidős tevékenységekre, sportoláshoz, kiránduláshoz, vagy hétköznapokra, válassza ki a kívánt ruházati cikkeket széles kínálatunkból. Divatos férfi nadrágok a jó megjelenés kedvelőinek!


Válassz márkás férfi termékeinkből, a bolti ár töredékéért!

A klasszikus pamuttwilltől a kényelmes jogger anyagig: katonai nadrágjaink tökéletesek a lezser mindennapi öltözködéshez. HM a világ egyik vezető divatvállalata lett. Válassz egyszerű fekete, szürke, álcamintás vagy más színeket, vagy nézd meg férfi chinóinkat és más stílusos nadrágjainkat. A végfelhasználó kényelmes, tartós, jól tisztítható és biztonságos öltözetet vár el a munkáltatótól.


Nagyon sok munkakörben a dolgozót kötelezően meg kell védeni a munkafolyamatok során felmerülő káros hatások ellen. Kellemesen puha pamutanyag. Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Frissíteni szeretnéd ruhatárad vagy inspirációra van szükséged? Meríts ötletet termékeink közül, válogass kedvedre online a legújabb kollekciókból, és találd meg kedvenc ruhadarabod kedvező áron, több webáruház kínálatából.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések