2016. október 12., szerda

Felni középfurat

A WEBÁRUHÁZUNK ALU- FELNI. EU ÁTTEKINTHETŐ, EZÉRT GYORSAN ÉS EGYSZERŰEN VÁLASZTHAT FELNIT. SEGÍTSÉGÜL AZ ÖNÖK SZÁMÁRA KÉSZÍTETTÜNK EGY RENDELÉSI ELJÁRÁST HOGY HELYESEN ÉS PROBLÉMAMENTESEN TUDJON VÁSÁROLNI.


A megfelelő alufelnit legegyszerűbben a „alufelni kereső” segítségével találja meg a webáruházunk főoldalán ahol lépésről-lépésre adja meg az. Azonos, vagy nagyobb középfurat : a középfurat a felni középső furatának átmérője, amelybe a kerékagy illeszkedik.

A középfurat átmérőjének ezért azonosnak, vagy nagyobb átmérőjűnek kell lennie, mint a kerékagy átmérője, ellenkező esetben a kerékpántot nem tudja rögzíteni. Előfordul, hogy ha a gyártó által. A felni pántprofiljának (perem) kialakítását jelző kód. Ez a jelzés általában a felnire gravírozott számok és betűk után található. Valójában a felni szilárdságát mutatja.


Többfajta pántprofil kialakítás létezik. Középfurat : a felni középső furatának átmérője. Alufelni vásárláskor mindig előre győződjön meg róla, hogy a kereskedés által megadott ár magába foglalja-e a szükséges kiegészítőket!

Jxamelyből az első szám (5J) a felni szélessége collban mérve a második szám (17) a felni átmérője collban mérve. H- felni profil a külsö és belsö oldalakon Hump-vállal (peremvédö) ET - besajtolás mélysége mm-ben. Ez a felni középvonala (2) és a féktárcsára illeszkedö kerékagy közti távolság (3) 4x1- rögzítö furatok száma és azok távolsága (4). Az ET-szám pedig a felni szélessége szerint változtatható, és kell is, hogy változzon. E változtatás mértéke viszont nagyon autótípus- és méretfüggő.


Amennyiben nem találja az ön által kereset árut honlapunkon az nem egyenértékű azzal hogy nincs készletünkön! Elsősorban ügyfeleink üzletből történő kiszolgálása a fő profilunk,de próbáljuk készletünket az interneten érdeklődők és vásárlók felé is minél nagyobb mértékben elérhetővé tenni. Készletünk sokkal nagyobb,mint amit az interneten lát.


Hírlevél feliratkozás. Iratkozzon fel ingyenes hírleveleinkre, így amellett, hogy naprakész információkat kaphat akcióinkról, újdonságainkról mindig hasznos tanácsokat is olvashat az autókról, gumikról. Használt alufelnik és lemezfelnik széles választékban kaphatók webáruházunkban személy-és kisteherautókra. Gyors kiszállítás, kedvező házhozszállítási díj, minőségi futott felnik. A járvány idején is mindent megteszünk, hogy megrendeléseiket a lehető leggyorsabban kiszállítsuk.


Egyes márkák szállítását azonban nem tudjuk be. Itt még a csavarok felfekvési felületében is lehet különbség: némelyik gyártó nem sima kúppal, hanem gömbszerű felülettel illeszti a kerékcsavart, illetve anyát a felnihez, bár ez elég ritka. A középfurat pedig a nevéhez méltóan a felni közepén található, és általában ez központosítja a kereket az agyon.

Több mint egymillió használt és új alkatrész egy helyen. MZ): kombinált központosítású felnik, középfurat és kerékanya, vagy kerékcsavar központosítású is lehet. Szállítási díjak a teherautó felni súlyának és a szállítás helyének függvényében jelentősen változhatnak. Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal. Hatalmas nyári gumi és téli gumi készlet.


Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok. Vásárlás: Alufelni árak, eladó Alufelnik. Akciós Alufelni ár! Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon.


Olcsó Alufelni termékek, Alufelni márkák.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések