2016. október 31., hétfő

Novoferm ajtó

Fill Your Cart With Color today! Free Shipping Available. Money Back Guarantee! Ipari környezetbe a horganyzott BHA és a fehér alapozott BAA alap-modelleket ajánljuk. Nyílászáró katalógusok, beltéri ajtó és bejárati ajtó katalógusok gyűjteménye a Bói Kft.


Alapozott acél ajtólapok (Beltéri acél ajtólapok).

Novoferm GmbH acél nyílászáróit közvetlenül forgalmazza. Ei1perces tűzgátlás (Tűzgátló acél ajtóelemek). Regisztráljon most a weboldalunkon! A regisztráció megkezdése itt! We offer a large range of products and services for private, commercial and industrial applications.


E méretrend vitathatatlan előnye, hogy az ajtó méretek terén lefedi a beltéri ajtók teljes spektrumát, legyen szó akár egy egyszerű szoba ajtóról, vagy egy röntgen sugárzásnak is ellenálló speciális kórházi ajtóról. Elérhetőségek: DOMOFERM Hungaria Kft. A két tevékenység eggyéválásához egy kellemes, meghitt környezet is hozzájárul.

Ahogy igaz ez az autóra, vagy az épületgépészet fontosabb pontjaira is (fűtés, szaniter, elektromosság) az ajtótokok területén is a minőség minden (költségtakarékos) dolog alfája és omegája. Termékeiket a legmagasabb minőségi és környezetvédelmi követelmények betartása mellett, a legkorszerűbb technológiákkal állítják elő. A nagyobb munkaigényű, ill. Megrendelőinket külön kérjük, hogy ha bármi zárszervizes feladat van a háznál, akkor azt említse munkatársunknak, mert mindkét félnek érdeke, hogy egy kalap alatt el tudjunk végezni minden zárszerelést a lakásban, vagy a házban. Találatok Bejárati ajtó Győr keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények.


Kérjen árajánlatot Győr közelében található nyílászáró területen dolgozó válallkozásoktól. Találatok Ajtó ablak Győr keresésre, felhasználói vélemények, elérhetőségek, nyitva tartás, kedvezmények. Az IndustryStock termék és szolgáltatás keresőgépe csak a releváns találatokat kínálja fel Önnek Biztonsági ajtók. Itt a Biztonsági ajtók mellet további termékeket és szolgáltatásokat kereshet.


Füstgátló- és menekülő ajtó funkcióval is kiegészíthetők, bármilyen faltípushoz beépíthetők. A kiváló hangszigetelő és biztonsági jellemzőkkel bíró ajtók. Hõszigetelt acél ajtók Acél ajtótokok Beltéri acél ajtók Tûzgátló ajtók Hõszigetelt acélajtók és Ön nem didereg többé!


Széleskörű termékválasztékunk és a hozzátartozó szolgáltatásaink mind privát, mind üzleti, ipari felhasználásra alkalmasak. Termékeinket a legmagasabb minőségi követelmények betartása. Az ajtó síkjától számított legkisebb, mindössze 79mm rúdkiállásával egyedülálló a piacon.


Nyitásiránya felszerelésétől függően megfordítható, kiállása az ajtó síkjából mindössze mm. Az alumínium rudazat közepére egy zöld fényvisszaverő csík van ragasztva, mely a menekülés irányát jelzi a sötétben. A NovoSecur ajtó egyesíti az egyéni védelmi igényeket az egyedileg megválasztható külsővel, miközben használójának jóleső nyugalmat biztosít.

NOVOFERM cégcsoport magyarországi. BPA porszórt és BDA dekorfóliás felületű. Alapos megmunkálásuknak, esztétikus megjelenésüknek, akár lakótérbe is illő vastag falcos kialakításuknak.


Saját, személyes ízlésvilágunknak megfelelően a Novoferm. Műanyag, fém és gipszkarton betétes ajtók. A cég nemzetközileg elismert, kompetens, megbízható partnernek számít a tűzgátló ajtók gyártásában és forgalmazásában.


Dekorfóliás felületű ajtó lap és -eleegyedi méretek max. Hőszigetelt acélajtók és Ön nem. Fedezze fel széles termékválasztékunkat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések