2016. október 24., hétfő

Anyagában színezett zsalukő

A feltüntetett zsalukő árak tájékoztató jellegűek és az ÁFÁT tartalmazzák! ANYAGÁBAN SZÍNEZETT WAVE RÓZSASZÍN ÜVEGTÉGLA 190X190X80MM. Semmelrock oszlopzsalukő 30x30x- szürke.


Kerti szegélykő 100x20xVörös – anyagában színezett. Szín: Vörös – anyagában színezett. Teljes keresztmetszetében színezett betontermék. Termékleírás megtekintése. Az akciós ár a raktári készletünk erejéig érvényes ár (Raktársöprés akció), mely korlátozott me.


Kerítés lábazat vakolás és burkolás nélkül. Architektura kerítéskő. Zsalukőhöz hasonló módon építhető. Tégla kategóriában termék közül választhat a Praktiker webshopban. Az áruházunkban megvásárolható anyagában színezett beton kerítésfalazó rendszerek alapvető előnyöket kínálnak a hagyományos megoldásokkal szemben.


A színes kerítésfalazó rendszer sima felülettel, a színes pattintott falazó rendszer a természetes sziklához hasonló felülettel készül. Járdalapok: anyagában színezett hatszog járdalap. Budaörs, Kinizsi u. Mészkőzúzalékos és anyagában színezett támfalelem. A ház tájolása szerint K-D-Ny, így egész nap benapozott, s mivel az ablakokból a teljes budai panoráma belátható, csodásan szép kilátással rendelkezik. Géppel csiszolt, fagyálló keverékből készült műkő kerítés fedlap.


Anyagában színezett , impregnált felületvédelemmel,. Finombeton kúpos fedlapok szabadonálló kültéri falazatok, oszlopok fedéséhez különböző felületi és méretbeli kialakítású fedlapjainkat. A Leier finombeton kúpos fedlapokat szabadon álló. A Téglakő elemeket a térburkoló köveknél szokásos roppantásos technikával darabolhatjuk, és mivel teljes anyagában színezett , a vágott felület is rusztikus lesz. Használhatunk még a gyémánt vágótárcsát is a daraboláshoz.


Betonoszlopok, kerítésoszlopok, szőlőoszlopok, betonoszlop, beton kerítésoszlop, szőlőkarók több méretben és magasságban folyamatosan eladók! A kőhatású burkoló lapok anyagában színezett betonból készülnek. DELAP dekorációs termékcsalád dísztégla, bontott tégla, hasított kő és terméskő struktúrákban. Lábazati kő, falburkoló kő, falburkolat közvetlen a gyártótól.


Sarok dekoráció, L alakú 3D kő hatású valósághű falburkoló elem. Bramac Adria tetőcserép 5Ft,- helyett 3Ft,-A Bramac Adria tetőcserepek különlegessége a Slurry technológia. A gyártás során színezett cementpépet használunk, mely teljes egészében eggyé válik az alaptesttel, nem kopik le, így tetőcserepeink akár évig is megőrzik eredeti színüket. A betonból gyártott téglakő ugyanolyan tartós, mint a térkő burkolatok. Egy teljes anyagában színezett beton térkőről van szó, ezért fagyálló és kopásálló.


Innen ered a Barabás térkő elnevezése is. Bramac Reviva Merito Plus tetőcserép évszázados hagyományt kelt új életre. A korszerű technológia révén újjászületnek nagyszüleink házai, de a különleges, egyedi fedéskép az új épületeknek is előnyére válik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések