2016. október 10., hétfő

Tüzifa akció

Tüzifa Halom fatelepünkön a legjobb minőségű tüzifák és a leggazdaságosabb tüzifa árak várják! Rendeljen a legjobb minőségű tüzifa fajták közül, (akác, tölgy, bükk, gyertyán) most kedvező feltételekkel, megfizethető és korrekt áron. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


TÜZIFA AKCIÓ Érden és környékén - TÜZIFA A LEGOLCSÓBBAN HÁZHOZSZÁLLÍTVA! Vásároljon még most olcsóbban tüzifát!

Olcsó Akác tűzifa, most házhozz szállítva! A téli fűtés legkézenfekvőbb anyagát mindig is az erdei fa szolgáltatta. Tüzifánk a fa országából, Erdélyből származik, erdőtisztításból. Tüzifa kitermelésünk környezetkímélő, mert az erdőből származó fahasábok elégetése is lehet korszerű, sőt gazdaságos megoldása otthonaink fűtésének. Hálós kalodás tüzifa.


Telephelyünk Érden található, ahonnan könnyedén kiszolgálhatjuk kedves megrendelőinket Budapest, Pest, Fejér és Komáron-Esztergom megye egész területén. Kihagyhatatlan ajánlat! Tüzifa , akác tűzifa,hasitott , olcsón házhoz szállítva!

Kiváló tűzifa, könnyen gyulla lassan szép lánggal ég, kellemes meleget áraszt és nem érzékeny a tárolásra, akár vizesen is könnyen begyullad. Mindig válassza a megbízhatóságot! Sajnos ez kifejezetten igaz akkor, amikor tüzifa szállítót keresünk. Sok helyről lehet rendelni elsőre OLCSÓNAK tűnő tüzifát, de annak biztos, hogy meg lesz a maga ára.


Felhívjuk a figyelmet arra, hogy az alábbi árak a szállítóink által a rendelkezésünkre bocsátott fa árától is függenek, tehát a fakitermelői árak módosítása hatással van arra az árra is. HASOGATOTT-TŰZIFA, BÁLÁS TŰZIFA, PUTNOKI SZÉN AKCIÓ ! BÜKK TÜZIFA ÁRA: 35. A Magyar-középhegységben 6m fölött erdőalkotó. Száraz, tömörítet, kályhakész tűzifa felelősségteljes, legális forrásból. Elsö osztályú minöségi tüzifát kinálunk eladásra, lakosság számára is kistételtől-nagytételig, ahol a minöség és a menyiség garantált.


Tüzifáink 1-hónapos saját termelésből származó. Zso-Fa tűzifatelep oldalán. Cégünk Érd és vonzáskörzetének egyik meghatározó fakereskedelmi vállalkozása.


Széles termékválasztékkal, szolgáltatásokkal, szakképzett személyzettel állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. Cser-Bükk-Akác vegyesen! A tüzifa kiválasztásánál mindig érdemes arra odafigyelni, hogy az száraz legyen, ugyan is ezáltal jobb fűtőértékkel fog rendelezni.


Ezért ha van rá mód idejében fel kell.

Baranya megye legnagyobb erdő- és vadgazdálkodója. A természetvédelem a mindennapi munkánk meghatározó része. Iparifa-kereskedelem mellett a lakosság tűzifaellátásában is jelentős részt vállalunk. Egy nagyon kedves hangú úriemberrel vettem fel a kapcsolatot. Készésges s segítőkész volt.


Elmagyarázta, mi a különbség tüzifa és a fabrikett között. Itt döntöttem el, hogy ebből fogok rendelni és nem bántam meg. Köszönöm az együttműködést és a segítséget. Jövőre is az Önök termékével fogok fűteni.


Tűzifa Akció , akác, cser tölgy. A BAUHAUS több mint barkácsáruház Online vásárlás Gyorsan, kényelmesen, kedvező áron Országos szállítás BAUHAUS.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések