2020. július 9., csütörtök

S1 ragasztó ár

Online boltok, akciók egy helyen az Árukereső árösszehasonlító oldalon. KÉSZLETRŐL AZONNAL! A megadott ár db termékre vonatkozik!


Flexibilis burkolatragasztó gres lapokhoz Kül- és beltéri, vékonyágyas, fagyálló, csempe- és padlólap ragasztó kőporcelán (gres) lapokhoz, függőleges és vízszintes, beton és vakolt felületeken. Csemperagasztók vásárlása és rendelése az OBI-nál.

Név: MAPEI KERAFLEX S- flexibilis csemperagasztó (25kg) Leírás: A Keraflex SC2TE Sbesorolású cementkötésű (C), fokozott terhelhetőségű (2), csökkentett megcsúszású (T), nyújtott nyitott idejű (E), alakváltozásra képes ( S) ragasztó nagy szilárdságú cementekből, speciális kötőanyagokból és osztályozott szemcseméretű kvarchomokból készült rugalmas. Fokozott terhelhetőségű, alakítható, lecsúszásmentes nyújtott nyitott idejű, cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz. Alkalmazási terület: Bármilyen kerámia burkolólap, kerámiamozaik és (nedvességre nem érzékeny) kőlap ragasztása bel- és kültéri pad-lón és falon. A legnépszerűbb laminált padlókat és parkettákat megtekintheti bemutatótermeinkben: Budapesten a Lurdy Házban, Home Centerben és Egerben a Royal Kerámiában.


A Mapei egy élvonalbeli vállalat az építőiparban. Több mint éves tapasztalattal rendelkezik az építési ragasztó - és tömítőanyagok, valamint vegyi termékek terén. Az ajánlatkérés nem minősül megrendelésnek, így az ajánlatkérőt semmilyen kötelezettség nem terheli!

A termékkel nagyon jó dolgozni, jó a bekevert állaga. Az ár -érték arány teljesen megfelelő. A ragasztó valóban fagyálló, és fedetlen teraszok burkolására is alkalmas. Csak ajánlani tudom.


Sragasztó ár WEBER COL F6PROMAX Scsemperagasztó C2TESminõsítéssel Por alakú, vegyes kötésű,. Mit tud egy C2TE S-es jelölésű ragasztó ? Sakret FFK Emelt minőségű flexibilis ragasztó kg, Sakret FFK akció és kedvező ár - minőség mellett az ár is számít. A Murexin D 4designburkolat ragasztó egy könnyen feldolgozható, emisszió szegény, oldószermentes, szál erősített, nedves- és kötőágyas diszperziós ragasztó magas nyírószilárdsággal és kemény ragasztó bordákkal PVC-Design- és kaucsuk burkolatokhoz. MUREXIN MFK Sragasztó , kg.


Kiemelt ajánlataink. Mapei Keraflex Scsemperagasztó - cementkötésű ragasztóhabarcs kerámia burkolólapokhoz és kőlapokhoz kül- és beltérben. Murexin KGF Totálflex Sragasztóhabarcs, kerámia csempék, burkolólapok, greslapok, kerámia- és üvegmozaikok, műkövek, klinker-, hasított lapok ragasztásához.


Alkalmas: az építőiparban szokásos ásványi alapfelületekre falon és aljzaton, kül- és beltérben kerámia csempék, burkolólapok, greslapok, kerámia- és. SFlexibilis ragasztó kg-os kiszerelés. Sakret EF Euroflex ragasztó , C2TES EF ragasztó minőség és kedvező ár.

SAKRET - Egy ötlet, amely megváltoztatta az építőipart! A gyárilag előkevert zsákos szárazhabarcs feltalálója. A Kingstone Premium C2TE Segy gyárilag előkevert, por alakú, fagyálló szürke színű flexibilis ragasztóhabarcs. A Basic ragasztóval kisméretű falicsempék ragaszthatóak beltéren.


A többi termék között megtalálja a gres, kerámia lapok, kövek és márványlapok rögzítéséhez szükséges ragasztót, akár kültérre is. LB-Knauf Csempe ragasztó. Lenovo Vibe SRagasztók Webáruházunk a Lenovo Vibe Smodellhez a ragasztók kategóriában különböző terméket ajánl.


Extra flexibilis, könnyített burkolólap- ragasztó magas igénybevételre, közel extra kiadóssággal. Közép- és folyékonyágyas ragasztásra is alkalmas. Ajánlott bel- és kültérben, padló- és falfűtésre is, cement- és mész-cementkötésű felületekre, gipszkarton ill. CK lapokra, alapozott gipsz vagy anhidrit aljzatokra.


Nagy mennyiség rendelése esetén egyedi árat biztosítunk Önnek! Rugalmas hajlaterősítő szalag szövetkasírozott, nyújtható, lúgálló biztonsági szigetelőszalag, kapcsolódó- és mozgó fugák flexibilis és vízálló áthidalásához is. Optimális tapadási szilárdság a Sopro szigetelő rendszereihez. Megfelelő szilárdságú, előkezelt, alapvakolattal ellátott falazatok, kisebb terhelésnek kitett cementkötésű aljzatok borítására szolgáló kő- és kerámiaburkolatok ragasztására használható beltérben.


A Basis ragasztó olyan belső téri felületeknél alkalmazható, ahol jelentős hőmérsékletingadozások nem lépnek fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések