2016. október 7., péntek

Hörmann tolókapu

A nagy stabilitást a belülről egymásba ékelt labirintprofil garantálja. A mm-es elemek héjazata teljes felületen a betéthez van ragasztva, és az elemeket menetes. A gyors személyi átjáráshoz és kis szállítókocsikkal való áthaladáshoz ajánlott az integrált átjáróajtóval ellátott tűzgátló tolókapu. Külön kérés nélkül többcélú.


A lent megadott szettek 4m fogasléccel vannak alapesetben csomagolva, ezen felül természetesen.

Akció Katt rá a felnagyításhoz. Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be C. A tolókapu automatikákat elsősorban úszókapukhoz vagy görgős (görgőkön guruló) kapukhoz ajánljuk. A kapunyitó szetteket minden esetben tartjuk raktáron. Tolókapu kapunyitó automatikáink, akcióink.


Forgalmazott tolókapu kapunyitó szetteket itt találja! Hajtómű tolókapu - úszókapu - síns kapu automatizáláshoz. Meghajtások kiegészítői.

Garázskapu alkatrészek. Utoljára megtekintett termékek. LineaMaticP tolókapu motor. Hörmann távirányítók.


RenoMatic szekcionált garázskapu meghajtással együtt most rendkívüli kedvezménnyel vásárolható meg. HÖRMANN LINEAMATIC tolókapu nyitó szett. Találja meg a tökéletes kombinációt! Tolokapu meghajtas STA 400. FCTBiSecur Radios kodkapcsolo.


FCTBiSecur Radios kodkapcsolo. FCT BiSecur radios. EGYEDI AJÁNLATOK RAKTÁRRÓL, AZONNAL!


Megvásárolható többféle méretben és színben, Motoros meghajtással - A szükséges rögzítőkkel együtt, beépítésre készen! Ft-tól a webshopunkban. A cookie-k használatát a beállítás link alatt módosíthatja. Toló és a nyíló kertkapu motorok akciós árakon.


Kapunyitó választás egyszerűen!

Ha most keresi a megfelelő motort szárnyas vagy tolókapu mozgatáshoz,mi tudunk ajánlani kapunyitó szetteket, hogy ne érje meglepetés! Lakossági garázskapuk. Cégünk csak olyan magas minőségű garázskapukkal foglalkozik, ahol a javítási ráta elenyésző.


Ezek a régi típusú távirányítók könnyen felismerhetők a zöld színű gombjairól. A sok évvel ezelőtt vásárolt távirányítóid mára mind elhasználódtak?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések