2016. október 11., kedd

Bezárt kulcs kocsiba

A csomagtartóban maradt a kulcs ! Amikor bezáródott a kocsi ajtó és bent maradt a kulcs ! Vasárnap reggel kocsival szerettem volna a útnak indulni, amit. Nyeltem nagyokat, amikor erre rájöttünk, szintén egy bezárt kulcs kapcsán. Tudjuk, hogy sok autó.


Láthato nem éri meg betörni az autó ablakát, ha bezártad a kocsiba a kulcsot, hiszen jóval több a hátránya, mint az előnye!

Viszont, ha mégis a betörés mellett döntesz, akkor ne valamelyik kis oldalablakot, hanem valamelyik nagy első oldalablakot törd be, így akár be is mászhatsz, és olcsóbb a cseréje is. Az autóba bezárt kulcs esetén azonnali segítségre lesz szükséged! Sérülésmentes autózár nyitás 30- percen belül, elégedettségi garanciával! Előkaptam a telefonomat és profi segítséget hívtam. Egy órán belül megérkeztek, profi technikával, sérülés- és karcmentesen kinyitották az autómat és kezemben volt a kulcs.


Ez volt a legjobb megoldás. Mikor erre ráeszmélsz, hirtelen pánik fog el. Beletört a slusszkulcs a kocsiba !

Tény, hogy szorult helyzetbe kerültél, azonban nem megoldhatatlan a szituáció. Először is vegyél egy mély levegőt, hiszen a kulcs az idegességtől amúgy sem forr össze. Mindenképpen hívj egy szakembert a helyszínre, aki kisegít.


Hogyan működik a bezárt autó kinyitása? Ott állsz a kocsi mellett, és szomorúan nézed az ülésen hagyott kulcsot? Vagy teljesen elveszett a kulcs , te pedig minél hamarabb be akarsz jutni a kocsiba ? Számtalan ötlet van a neten a bezárt autó kinyitására.


Gépkocsi nyitás bemutató! Most pedig kizárva találtad maga mert a kulcs , vagy amivel kinyitni próbáltad beletört a zárba? Ne tetézd a bajt, hívj minket és speciális eszközeinkkel: hipp-hopp eltávolítjuk a beletört kulcs részt, vagy más tárgyat, így a zárat újra tudod használni.


Bezártam a kulcsot az autóba mit tegyek? Mercedes autó-hoz is tudna kulcsot készíteni,ugyan is egy kulcsom volt hozzá de azt nagy valószinűségel ki dobtam a kukába. Kétgombos infra kulcs volt. Aautó ajtait nem zártam le az nap.


Elveszett a kulcs vagy bezártad a kocsiba ? Mondjuk részeg haver kijátszotta, hátulról első ajtó bezár, hátsó gombja nyitva is működik, és beetetett hogy bocs, de a kulcs bent maradt. Biztosan mindenkivel előfordult már, hogy bennmaradt az autóban a kulcs , az ajtó pedig varázsütésre lezáródott, mi pedig szívtuk a. Két autóval mentünk, mi egy Mercedes E2CDI tesztautóval.

A bezárt autó kinyitása nem könnyű feladat, de ha nincs elromolva a zárja – ban ki. Nem csak beragadt ajtó és becsapódott ajtó nyitásában tudunk önnek segíteni, hanem autónyitás esetén is. Egy rendőr véletlenül bezárja a kocsiba a kocsikulcsot. Rémülten rohan a közelben lévő autószerelő műhelyébe tanácsot kérni. A központi zár kinyitása kulcs nélkül nem egyszerű feladat, de van megoldás!


A szerelő elmagyarázza ne. Az esetek - ban sérülésmentesen nyithatók azonnal! Ha például kopik a műanyag réteg, vagy a kulcsházat védő gumi beszakadt, megrongálódott, a kulcs még működik egy darabig, de inkább ne kockáztass.


Egy pár csepp nedvesség is elég ahhoz, hogy a nyitó-záró panel zárlatot kapjon , egy új elektronika pedig jóval többe kerül, és több időt is emészt fel, mint az autókulcs másolás. Valóban kinyitható egy autó egy teniszlabdával? Nézd meg a videót, és kiderül, hogy az autónyitás valóban lehetséges-e!


A klasszikus reggeli rutin: beszállunk a kocsiba , elgurulunk a munkahelyig, kiszállunk a kocsiból, bezárjuk az ajtót, a nap végén visszamegyünk, nyitjuk az ajtót… vagy csak nyitnánk, mert a kulcsot reggel a kapkodásban sikerült benne hagyni! Autónyitás non-stop. Mit tehetünk ilyenkor?


Mutatjuk a megoldást, hogy percek alatt újra kinyithassuk az autónkat bezárt kulcs esetén is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések